2009-05-16

Ja nu va man hemma igen ha inte varit hemma på 4 veckor så tyckte det var dags att åka upp och hälsa på :) är ju som skönt att vara hemma oxå kan ja ju medge.

När jag kommit hem och ätit lite så går jag upp på mitt rum för jag vet ju att jag har en ny mobil som bara ligger och väntar på mig :) ha vari så upp i varv om att få den eftersom min bror är ju så snäll och ger mig en :) tack tack :D så nu håller jag på att lära mig hur den funka ha ju faktiskt snart lärt mig de :) bara små saker som ja ha kvar. Fick mig en ny samsung u600 :)

Ja va ha hänt för mig de senaste veckorna då?

Jo efter påsk lovet så började jag ju min praktik :) på förskolan på johan skyttes :) ha varit där nu i 4 veckor och trivs som fisken i vattnet kan ja ju säga :) känns tråkigt att det bara är 2 veckor kvar av praktiken men måste ju se de positivt right? ja och när man kommer upp till skolan igen så är de bara 2 veckor och sen sommarlov kan ni fatta de bara 2 veckor :)

men jag vet inte än om jag kommer att vara i lycksele nått i sommar eftersom jag inte vet om om jag fått något sommarjobb, har sökt men inte fått något svar så hoppas att jag får de snart :) skulle vara bra om ja få de :) tjäna lite pengar sådär :) ändå riktigt bra men men få väl leva på hoppet om de.

Ida ha ju bytt lägenhet oxå så första helgen nu i maj så kom hennes föräldrar och morfar och hjälpte till att flytta :) slipper alla trappor nu :P och så ska hon ju skaffa dator så då kan jag låna den ibland om jag ska behövt göra nå arbete med skolan å så..

har alla andra de bra då?

RSS 2.0