lördag

Tänkte ta och uppdatera min blogg lite nu då :P va ett par dagar sen ja skrev sist men får väl skylla på att jag helt enkelt inte riktigt haft tid för att skriva någe :P Har varit lite mycke med skolan nu den sista veckan innan vi går ut på APU..

Måndagen iaf va väldigt lugnt vi har ju trotts allt bara 2 lektioner på månagar så dom är ju alltid lugna :)men jag jobbade ju på kvällen på skytten blå 15.30-21.00 va lite ovanligt att komma tillbaka till jobbet igen med tanke på hur sällan jag jobbar där men ja försöker ju jobba så mycket jag kan.

Sen i onsdags hade ja sista buggen innan APU:n känns lite tråkigt med tanke på att dans är riktigt roligt :) vet inte riktigt varför men tro ja alltid har tyck om dans :) Så jag pratade med lotten om min uppvisning jag ska ha när ja är tillbaka från praktiken, måste  bara höra med tommy om va dansen heter å fixa rätt musik till den :P

I torsdags så kom bemanningsenheten å pratade på Karin`s lektion om va dom håller på med så då skrev ja på en av listerna som dom har med sig och lämnade in den direkt å ja skrev att ja vill pröva på som PA(personlig assistent) känns som att de skulle va rätt kul att få pröva på de, känns alltid bra att få pröva på nya olika yrken. Som i högstadiet ha jag varit på en fabrik, kommunhuset, mellanstadiet på min gamla skola, och så har ja varit en vecka på hotellet i Dorotea, och nu i 2 år har jag gjort min APU på dagis och börjar kännas lite små tråkigt eftersom man kan rutinerna rätt fort. Nu har jag bestämmt mig att göra min sista APU på högstadiet i Dorotea på engelskan ska gå med Inger. Sen i sommar ha jag sommarjobbet på Skyttens äldreboende så har sökt de igen i sommar men sökte även som PA.
I torsdag fixade jag även busskortet som jag ska ha under min praktik och kollade vad jag har för ogjorda uppgifter att göra. Å så pratade jag även med Anders angående mitt körkort men ska fixa teorifrågorna nu när jag är hemma oxå dom SKA bli klara!

Fredagen känndes rätt ovärd att gå på skolan eftersom anna-lills lektion va vi lediga från så vi hade bra Religion å där fick vi veta hur de gick på provet å en sur sak va att ja hade 1 poäng från G så surt! så nu ska ja göra en rest uppgift om nånting om islamer ska skriva 2 sidor om de.
Men iaf så gjorde ja lite nytta igår jag städade, packade de mesta, diskade och planterade om mina blommor som jag hopppas överlever de 8 veckorna som jag är borta på...
Kikade på lets dance igår å vilken himla tur att Mattias klarade sig så det blev alltså Gudrun Skyman som åkte ut denna vecka. Alla är ju grymt duktiga nu..

Idag så har dagen varit lugn. Bakade en enkel choklad kaka imorse vi 12 som faktisk blev riktigt god :) lägger in recepetet på den sen ;) Ja ha även köpt hårfärg och hårinpackning.. För imorn ska Hanna få hjälpa mig att färga håret så ja inte ha 7 olika färger i håret så ja bara  ha en :) Bjö på fika och kakan blev då godkänd :) haha sen följde ja dom på dollar så köpte diverse saker där som ja behöver till APU:n och till mitt PA :)
Så ikväll blir det en lugn kväll, läsa lite bok å se nån film tror ja :)

Imorn blir de hemfärd :) då åker jag hem till Högland 17.10 och är framme 20.10 så ja hoppas på att mamma har sparken på posten då jag kommer hem så jag slipper bära allt :P Å så blir de en tidig kväll immorn ska ju upp tidigt på morgonen :P

Här kommer receptet på kakan jag bakade idag! :)

Snabb enkel chokladkaka

Ugn: 150 grader
3 dl socker
2 ägg
1.5 dl mjöl
1 nypa salt
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
150 g smält smör

Blanda ägg och socker vitt och pösigt blanda ner de torra ingredienserna och tillsätt det smälta smöret sist. Häll smeten i en smörad och mjölad form (jag använde mannagryn istället för mjöl) och grädda den i ugnen i 150 grader i ca 25 min, eller tills sen börjar på att "spricka" på ytan. Funkar bra att äta som den är men man kan även ha grädde, jordgubbar och dylikt till den :)

Näe  nu få de vara nog srivet för mig ikväll :)


Jobb!

Bemanningen ringde nu idag 13,10 och frågade om jag kunde jobba kväll så skytten på blå sida å jag tackde naturligtvis ja :D allti kul med extra klirr i kassan ;D

så ska snart byta om och fara på jobbet börjar 15,30 så att de är snart tur man inte har så långt till jobbet ;P


Imorn bli de bugg :) längtar längtar ;D för att bugga är skit kul :)


Sista skoldagen denna vecka

Nu sitter jag på min sista skoldag denna vecka och skönt känns de att få helg, åka hem till Högland å må gott.

Tårta vankas det imorn och jag ha beställt prinsess tårta. :) mums.

Åker med bussen kl 4 ikväll och är inte hemma förrän kl 7 å då få ja äta. Ja är trött så ska nog sova på bussen tro ja e ju samma hela vägen så att :)

Snart praktik så spännande de ska bli, å få se alla reaktioner men de ska bli ritktigt kul :) jag längtar.

9/2

Sitter på skolan och väntar på att min sista lektion för dagen ska sluta. Känns lite små segt men men :P

Hoppas verkligen på att mitt internet kommer idag för nu idag är det 2 veckor sedan jag skickade iväg det och jag börjar på att bli lite smått uttråkad utan det.
2 dagar till av skolan för mig den här veckan :) är ledig på fredag så på torsdag kväll så åker jag hem till Högland och ska få tårta i helgen mm gott :) har beställt en prinsess tårta utav mamma ^^

Åkte hem till Dorotea helgen som va för att va med Ida och helgen innan de (alltså sista helgen i januari) så kom Hanna och Nadja till Lycksele så gick på hotellet men va inte så där super kul men de va trevligt att få träffa min kusin iaf :)

Imorn är de väsk loppis vilket jag inte orkar bry mig så mkt om eftersom ja ändå fyller år haha, sen lät de inte så kul heller. Ska även prata me Karin om mitt PA imorn kl 11.00

Torsda så ska jag till SYV och fixa inför sökningen till Universitetet i Umeå, hoppas jag tar mig in i höst bara...

RSS 2.0