Högskoledag

Ännu en dag på denna vecka och snart så ska ja bege mig på affärn å handla lite sen hem å se va ja ska äta.

I helgen som va så va ja till Vilhelmina va å hälsade på Marica :) trevligt värre :) hann även hälsa på systeryster på lörda :) H-Å jobbade men dom bjöd på midda på sönda innan ja skulle åka så de va trevligt de å gott vare med :)

Men idag iaf så hade vi som sagt Högskole dag, Universiten från norr kom och informerade lite inför våra kommande val om vi ska fortsätta plugga vidare nån gång i livet. Å de ska ja defenetivt göra. Jag vill ju läsa mig till teckenspråkstolk men har som tappat en hel del utav det så ska väl söka å se hur det blir med de, om jag kommer in eller inte men om de inte blir som jag har tänkt med de så har jag ju inte gett upp ideen helt.
Då ska ja söka vidare som lärare av nått slag men fritidspedagog eller vad det hette lät riktigt intressant de med, men ha då tage kataloger från både Umeå Universitet och Luleå Tekniska Universitet, så ska hem å grunda  på detta.

Hälso dag imorn men är då inte direkt peppad för den, kan som inte va me på tipsrundan å körsång va då inte lockande nu har inte sjungit hos en lärare eller vad man nu ska säga på flera år så är jätte krasslig på de kan inte ta de toner som jag har kunnat osv. Sen körsång överhuvudtaget ha ja inte sjungi sen ja gick i kören i Högland å de är ett par år sen de....

Just ja jag ha ju börjat med sjukgymnastik nu, vet inte om ja tycker om de så här långt men är väl värt fler försök än 2 st betalar ju inget för de så de är ju lugnt ;D men ont kan ja lova att ja ha efter jag ha vare där men de borde väl bli bättre så småning om är ju ute å går som sjukgymnasten sa att ja skulle men kan ju inte gå mer än vad jag egentligen gör. Måste ju sköta skolan oxå.

Jobbade även igår iställe för H, bemanningen ringde och frågade om jag kunde jobba 16-21,15 iställe för H å jag tackade ja till de :) va jätte trevligt å skönt å få jobba igen :) Känns i ryggen idag men men sen va de som segt igår närmare slutet men är ju inte helt hundra än.

Sen fyller jag snart år oxå den 10/2 bli ja 19 :P Kan då inte påstå att ja önskar mig just nått i present, är väl som pengar ja behöv... men annars kan ja inte komma på så mkt mer jag vill ha...

Kom på fick ju bla ett turkost duschdrapperi av Hans och Jenny i julklapp men när ja kom tillbaka till Lycksele å skulle byta till de  så går de inte hänga upp =/ fel konstruktrion på de jag behöver hål i mitt men de va som inga hål i de jag fick få höra med pappa om han kanske kan fixa de? Hoppas hoppas =)

Men de va väl de mesta för min del :)


Snart lider jullovet

Mot sitt slut, känns som jobbigt å komma tillbaka till skolan, nu i vår är de matte b som gäller för min del å hur jag ska hinna med det på en termin är ytterst tveksamt men få väl lov att lägga på ett kol med den, sen e vi ju på APU i 6 veckor med 2 veckors lov där i mellan så sammanlagt är vi borta från skolan i 8 veckor.

Körkorte ska ja hinna med nu innan ja hinn fylla 19 bara att lägga in de sista på de men varför ska teorin va så jäkla jobbig egentligen? men men  bit ihop nu å gilla läget kan ja väl säga. Fast ja ha ju int så jäkla mycke kvar faktiskt haha men men de e väl tillräckligt för min del?

Men på sönda så bli de att åka tillbaka till Lse 2 lektioner på måndag å börja halv 11 :P sen är den första religon lektionen då, längtar inte till den :S

Ikväll ha ja prata me Emanuel å han få mig på så gott humör vilket ja inte riktigt förstå hur han lyckas men ja ska inte klaga ;)

 

Bli inge mer skrivande ikväll, sängen väntar å ja ska upp tidigt imorn. Gonatt alla


RSS 2.0