Snö Snö å åter snö!

Urk!!! Va snön vräker ner... Trodde att de skulle börja bli vår snart eftersom tön hade börjat några dagar men vipps så vänder de å vräker ner hur mycke som helst...

Himlen de rääcker med snö nu... Va drygt 8 cm när ja va ute å mätte efter mat så mamma å ja skata hela gårn å sen skata vi uppe hävve gammstugen.
Hade inte tackat nej till massage nu iaf..

Vem har beställt all denna snö?! jag tycker de räcker !

17/3

Praktiken rullar på som bara den, tycker dagarna går riktigt fort, förstår inte vars tiden flyger iväg...?
Jag trivs faktiskt nackdelen är väl de tidiga morgnarna men men de funkar ;), och ja min handledare kan ha sina stunder, hon är sträng men det kan vara till det bästa för de mesta.. Jag har ju haft henne själv oxå så jag vet ju hur hon är men hon är riktigt trevlig :)

Idag har jag rättat prov inte helt men har börjat med de lite smått.. Ska kanske fortsätta med de imorn får se kan ju inte jobba för fort me de :P kanske ska utnyttja dö tiden ja ha till att leka effektiv i de ja ha i mina skolarbeten? :P

Ska komma på ett namn till min målarbok men vet inte alls va ja ska döpa den till'???? gnuggar mina energiknölar så att de knakar...

2010-03-12

Nu är snart detta årets sportlov slut, tycker att alla lov gå så fruktansvärt fort.. Men ha inte gjort nå direkt vettigt under lovet heller.
Men har inte varit de bästa vädret heller kan ha ju inte påstå va ju nästan bättre väder innan lovet börja tyck ja.

Har börjat på att virka på en sjal så får se hur lång tid ja tänker ta på mig för att göra den då? Kommer ju allti på en massa olika projekt och påbörjar dem men sen efter en tid så kommer ja på något nytt, lägger de ja håller på med på hyllan och påbörjar ännu ett virkning/sticknings projekt.
Har många bollar i luften när ja ska göra något, kanske är lite lik min far på den fronten tro ja. =P

Har även fått ett litet göra projekt av lilla Ida :P Hon tyckte hon va smart när hon gav mig de men kan ju inte klaga på att ja inte ha någe att göra då ?! Eller kanske de e latmasken som gör så att ja inte is göra nått av allt som är tänkt ska göras?!


My home Högland


King


Höglands skidbacke `Hankesbacken`


Bild på åern


My house

Nu har det gått en hel vecka

Sedan APU:n börja :) har gått riktigt bra trotts den konstiga starten första dagen, men de är väl sånt som händer antar jag. En av dom som jobbar på skolan sa att det hade varit lika dant för hennes dotter första dagen som hon skulle ut på sin praktik plats.. Så jag antar väl att de e saker som helt enkelt händer.

Men iaf, så är ja tydligen snabb på att jobba eftersom jag låg före i planeringen :P haha men vadå man ska ju jobba effektivt, de e ju då man få som mest beröm :P

Men nu är de lov i en vecka och sen så ska ja ha lektion med åk 7 både a och b :P a ska ja ha engelska med :P haha och då blir de att prata engelska ;) med b så kommer jag ha svenska lektioner så de kommer väl kännas lite ovanligt tror jag kanske ska leta fram mina gamla svenska papper :P


men men kommer då inte på nå mer att skriva ikväll :P blir ett kort inlägg idag men får väl kompensera med ett längre en annan dag istället ;)

Kramar

Dag 1 på min APU

Jaha idag så har jag haft min första dag på APU:n, den kanske inte inte vart så lyckad som jag hade hoppats på men men.

Dagen började iaf med att när jag skulle stämpla mitt busskort som jag fått av skolan så funkar de inte. Busschaufören säger att de är ogilltigt men när ja frågade på skolan så sa hon i reception att de skulle funka, så jag tog hennes ord men liks så funkar de inte. Så de va ju bara att gå över till åsa idag och prata me henne å så ringde hon skolan och eftersom ja inte har pengar att lägga ut för att åka så ska ja mejla mitt kontonr till min klassföreståndare så skulle de sätta in pengar till mitt konto så ja kan köpa busskort iställer.

Men the story doesn´t end there.

Utan när jag kommer till skolan och går till Ingers arbetsrum visste hon inte ens att ja skulle komma idag hon hade inte fått nå papper eller nått så de va ju bara att ringa till Karin å prata å så fick dom 2 prata än att ja skulle stå som en länk mellan dem... Lite irriterad man blir då då?

Men men va ju bara att göra det bästa av dagen iaf.. så hoppas morgon dagen blir bättre bara att hålla mina tummar.

Nu blire sängen för mig tidiga mornar blire för min del nu i 6 veckor framöver :P haha

RSS 2.0