We wish you....... and a happy new year! :)

Yey_large
We<3it
(En bild säger mer en tusen ord)

Julhelgen är över för detta år

Nu har julen lidit mot sitt slut för denna gången och snäll ha ja då varit för fick mig ett par klappar och innehållet i de var detta;

- Personvåg
- 5.5L gryta (så nu kan ja koka mitt efterlängtade fläsklägg) ;D
- Cardigan, 2 par leggings med nitar, och en tröja
- Pysselbok
- Pysselsaker
- Fotvårdssett
- Duntäcke
- Morgonrock

Sen tro ja de tog slut där men nöjd är ja! :)


Tanke me home country road...

Väskan packad och jag är redo att bege mig hemöver.


Going home tomorrow =)

Nu är de mesta fixat jag har plockat ihop idag och diska å städa bänkarna å spisen, städa på toan har även packat de ja kommit på än så länge så just nu är de mest bara småfix kvar för imorn sätter jag mig på bussen hem till Högland och spenderar jul och nyår där vet ej när ja kommer tillbaka men ska bli skönt att komma från lycksele lite.



weheartit

Google.se




Rubrik va är de?

En fin vän sa till mig en gång när jag pratade med henne om de vi brukar prata om.. När jag behöver ventilera mig om saker som stör mig ringer jag henne. Den gången frågade hon mig har du inte sett texten under min profilbild på bloggen ?

Såhär lyder den;

When you really matter to someone,
that person will allways make time for you.
No excuses, no lies and no broken promises.


Finare vän än så kan man inte ha som påminnde mig om de orden den dagen. Puss på dig min fina vän för du vet vem du är :*

16/12

Ett barn som kritiseras
lär sig att fördömma

Ett barn som får stryk
lär sig att slåss

Ett barn som hånas
lär sig blyghet

Ett barn som utsätts för ironi
får dåligt samvete

Men ett barn som får uppmuntran
lär sig förtroende

Ett barn som möts med tolerans
lär sig tålamod

Ett barn som får beröm
lär sig att uppskatta

Ett barn som får uppleva rent spel
lär sig rättvisa

Ett barn som får känna vänskap
lär sig vänlighet

Ett barn som får uppleva trygghet
lär sig tilltro

Ett barn som blir omtyckt och kramat
lär sig att känna kärlek i världen

Borta med vinden

Ibland inser man vilka ens äkta vänner är jag vet mina nu. Man behöver inte alltid fråga hur någon mår man hör det på dem.


13/12

Snart jul och imorn är de en vecka kvar innan jag åker hem till Högland över jul och nyår ska bli skönt att komma hem en längre tid...


Busy girl the last days...

Igår och idag har varit fullspäckad till max kan ja lova jag är trött som bara den.. inte van allt detta spring som har varit men kanske tappat några hekton? :P

Kan börja berätta om gårdagen till att börja med;

1/12: Så började dagen med att jag skulle på bemanningsenheten så skulle vi diskutera lite om inskolningar på lite fler olika ställen, och hon gav mig ett papper från belastningsregistret så ha skicka in de och när jag fått pappret från dem så ska ja gå dit och så skriver de in mig som vikarie inom barnomsorgen. Jag hade även tid på mig att tänka om jag ville jobba julafton och jag ska meddela min kära bror i helgen om hur bussarna går.
Så hon jag pratade med ringde till först storstugan som är en verksamhet som gör de möjligt för äldre människor som bla bor hemma som får komma ut en stund träffa andra tanter och farbröder umgås, spela spel och annat kul.. Så dit skulle jag kl 1 för att se hur de fungerar och även prata om inskolningstider så fredag den 9/12 ska jag dit och inskola mig.
Sen ringde hon till brännbergsvägen 22 som är ett gruppboende så när jag var klar hos bemanningen så fick jag ta mina promenad ben och traska till 22:an och besöka dem, deras boenden var inte hemma alla för många av dem far till dagcenter och är där några timmar under dagarna men fått 3 inskolningsdagar där, mån & tis ska ja gå dag ons gå ja kväll. Ska bli spännande att få pröva på något nytt och pröva på att hjälpa andra brukare med deras sjukdomstillstånd.

När ja va klar på 22an så pallra jag mig på busstation för att kolla så tiderna stämde med de jag hade kollat upp... Tog mig en korv på konsum innan de va dags att pallra sig iväg på lugnet till storstugan.
Va på storstugan en stund och så va de bara att pallra sig hem kasta i sig mat sen springa på jobbet för åkte på jobb samma dag 15.30-21. När arbetspasset var över och kommit hem satte jag mig och vila några minuter sen ställde jag mig och baka pepparkakor.


2/12: Så kom systeryster till stan och vi sprang runt på alla affärer jag förslog va ja vill ha i julklapp och hon föreslog va ja ska köpa till henne..
Jag fyndade mig ett nytt toamedel, nya ljus, målarpennor, en tomte, en pumptvålsflaska, en pilatesboll.. och handlade 2 fulla kassar på Ica så ikväll blir de lugn kväll..

Jobb sönda 7-12

Nu ska ja bara komma på va ska ska önska mig av bror och mor men de få ja klura på ikväll och imorn :)

RSS 2.0