Helgen

Helgen har varit fullspäckad och jag har varit trött som en gnu.

Var tänkt att jag å 2 av mina fina vänner skulle ha en tjejkväll på lörda men så fick jag ett erbjudande om att få jobba så kände att ja inte kunde tacka nej så tjejkvällen blev flyttat till freda så de blev en hestisk dag.. jobb från 7-14 sen så skynda sig på af för att jag hade möte sen så träffa Emma och Jessica för att sedan gå hem till mig och jag skulle hinna göra mig iordning, fixa midda och så hade vi en super trevlig kväll.


Guten morgen

Godmorgon på er idag är jag uppe med tuppen för en gångs skull men de kan bero på att jag jobbar idag med 7-14 ser dagen ut.
Känns riktigt bra att få jobba idag och sen så ska jag ju vara på blå :) super länge sen sist jag va på blå och jobba så de ska bli kul och sen ska de bli spännande och se vilka ja jobbar med idag :) Måste prata med chefen oxå om att hon kan fixa fram papper att jag har sommarjobbat/vikarierat som jag ska ha med mig till arbetsförmedlingen.

Efter jobbet så har jag möte på arbetsförmedlingen så blir att packa med sig alla papper och sånt som jag behöver smart va ja igår kväll iaf och letade fram betygen så slapp ja böka med de imorse med.

Men nu ska ja fika å göra mig klar för att komma tidigt på jobbet

Ha en bra dag alla läsara =) :*

fina vänner

Hade en super mysig dag med mina fina vänner igår Emma följde mig på af så nu är jag inskriven bättre sent en aldrig ;) idag ska jag umgås med mina kära vänner idag igen så nu är de bara planeringen om vilken helg vi ska umgås spela lite spel och ha super mysigt länge sen vi umgicks vi tre.

Men nu blir det att äta frukost göra sig iordning å sen prata ihop mig med mina vänner om när vi ska ses :)

Segt mellan varven...

Ja jag bloggar inte med så snabba intervaller och ja jag vet Marica att du kanske tycker ja ska blogga oftare och jag ska försöka men kan inget lova ;)

Har hur som helst haft en mysig dag på stan idag med Emma långt mellan gångerna man umgås med personer som man tycker mycket om. Måste bege mig på af och blir imorn eller på onsda de beror på Emma de ;)

Annars har jag inte gjort så väldans mycket stickat på vantar så om nån vill köpa vantar så hör av er pris vet ja inte än men kring 100 kr kommer de nog ligga på skulle jag tro ;)

Home in Higland

Är hemma i högland över helgen och ska imorn börja packa ner alla saker i lådor så de är klart när mamma och pappa ska börja på med deras projekt.

Har klippt mig idag och är väldigt ovant så som ja har de nu å blev inte riktigt helt som jag hade tänkt men man vänjer sig och håret växer ju ;)

Åker tillbaka på tisda eller onsda de vet jag inte riktigt än de får jag se rätt skönt att vara hemma ändå :)

Fotodag med Emma den 5/10

Den 5 oktober så var jag och Emma ut och fotade lite bilder eller lite och lite det blev en hel del rättare sagt.

Några har jag på min header och på sidan av bloggen typ ;P
Så tänkte lägga in några i ett inlägg oxå :) (Blev sjukt nöjd över bilderna :) )












Ny bloggdesign :)

Nu har jag suttit och donat och fixat med min blogg i några dagar och om jag inte hade varit så velande på hur jag vill ha den så har den nog varit klar snabbare... Men nu är det gjort :)

Som ni ser har jag lagt ett höst tema på bloggen tycker det är passande just nu sen längre fram ändrar jag nog temat eller bara färgen på headern de får jag se hur jag gör då :) Men just nu är jag faktiskt ovanligt nöjd (vilket jag inte brukar vara i vanliga fall) med tanke på att jag är amatör på detta... Men tyck gärna till vad du tycker :)

Marknadsfynd!




Blev 25 par sockar iaf så nu kan ja med gott samvete ta med några sockar hem till Högland.

Ska snart hoppa i säng upp tidigt imorn och va med Emma hon ska ta några nya bilder på mig så snart kan ja kanske göra om min blogg totalt! Så när ja vet hur ja ska ha den kommer den låsas under tiden ja gör om den!

RSS 2.0