Fullbokad vecka

Hej världen!

Nu har de börjat att hända något om dagarna för min del. Har börjat pratik på resurscentrum och började igår igår kolla ja mest läget och var ner och kolla nere i måleriet så lackade en vagn som ska på något dagis här i stan sen gick ja upp på textilen och kolla läget började sticka som skulle bli benvärmare men idag ändra ja mig och de får bli pulsvärmare istället :)

Efter praktiken (går bara halv tid så slutar kl 11) så gick ja på konsum och handla lite inför fredagens lunch för jag får mina föräldrar och syster på besök så de ska va här medans hon är i tuvträsk sen blir de väl stan efter det :)

Ikväll ha ja jobba och för ovanlighetens skull ha ja varit på blå vilket känns som länge sen sist och det har gått bara bra jobbar imorn kväll igen så kommer va trött på freda kväll har jag en känsla av ;)

Ska virka klart min duk skriva upp några mönster på grodor ja ha hitta och ska även kolla om elefantmönster som jag kan ha med mig imorn på resurs :)

Hoppas alla haft sig en bra påsk =)

Tidiga mornar

Imorn så börjar allvaret för mig. Imorn så börjar ja på resurs nog för att ja går halvtid i 2 veckor men kommer få vänja mig med att kliva upp tidigt på morgonen iaf.

Helgen har varit lugn har inte gjort speciellt mycket utan bara slappat och tagit de lugnt hållt på lite med handarbeten

Påsk

Ja de är påsk och även iår spenderas den i lilla Lycksele...
Hade gärna spendera den uppe i fjälls hemma hos mina föräldrar men de är bra att komma på de i efterhand och sen funkar de inte riktigt med busstiderna att åka hem heller med tanke på att de är röd dag på måndag och kl 9 på tisda morgon så ska ja va på resurs så funkar ej...

Men ibland så längtar man faktiskt hem till pärlan i södra lappland


Möte med handläggare

Hej länge sen ni hörde något från mig nu så hade tänkt lägga upp lite om vad som har hänt senast.. resten får ni veta någon annan dag :)

Iaf så har ja varit i kontakt med AME ett ställe här i stan nästan som soc om att få lite hjälp ekonomisk så när ja pratade med min handläggare där så skrev vi ett papper till resurs centrum (ett ställe som hjälper en att få komma ut i arbetslivet och andra saker).
Så hade inte hört från dem på ett bra tag men så ringde telefonen tisda förra veckan och då var de en tjej som jobba där som undra om ja hade fått nå papper från dem men de hade ja inte så hon frågade om ja hade möjlighet att komma dit då kl 13 och de hade ja. Så for dit och träffade henne, vi pratade lite även med min handledare på ame å sen satt vi å fyllde i massa papper och ja berätta saker som de behövde veta osv.
Så på tisda nästa vecka (10/4) så ska ja till att börja med vara på resurscentrum halvtid i 2 veckor sen 3:e veckan går ja upp på halvtid och förhoppningsvis i maj får ja börja vara på en förskola (dagis) och göra praktik så slipper jag klättra på mina väggar här hemma

RSS 2.0