Bättre sent än aldrig

Jag har pysslat lite men har inte laddat upp några bilder än och här kommer dem. Innan va pedistalen vit och stolarna var träfärgade med vita ben. Sen köpte pappa en byrå till mig.. Den var väldigt besvärligt att sätta ihop den men den håller då än idag!

Tvättas på min tvätt tid!

Alltid lika kul att komma ner i tvättstugan den dagen man har bokat tvätt och tvättmaskinen rullar med någon annans tvätt.. Kan inte folk på denna gata läsa när dom har tvätt tid och hur länge.. Hade inte sagt nått om de va 1 eller 2 min kvar på maskinen men nu va de 15! Lilla djävulen på vänster axel stängde av deras program sen skrev ja en fin liten lapp.. Så nu rullar min tvätt sen 25 min tillbaka..

Konstig dröm

Hann slumra till på soffan i 30 min och hann under den tiden drömma om jobbet... Skytten såg inte exakt ut som de gör i dagens läge och några som jag jobbar med var med i drömmen dom med. Drömde att jag hade tagit av mina jobb skor för en liten stund och att en arbetskollega hann ta skorna och börja springa därifrån och jag sprang efter och dit hon sprang med skorna så satt våran chef. Men inte sa hon något och inte hittade jag skorna heller utan de va en annan kollega som hittade dem åt mig. Så när skorna var på mina fötter igen så skulle ja gå å ge blå2 medicin och då sa en mannlig kollega att dom redan fått och då fråga ja om x och x också fått sin medicin som svar fick ja ja dom brukar ju alltid få sin medicin. Lite konstig dröm och vet inte varför ja drömt som ja gjort. Nån som kan ha en logisk förklaring?

RSS 2.0