Med delade känslor...

Då var sista dagen på min praktik gjord hos Maggan.. Imorn börjar jobbet.

Det är med delade känslor jag går därifrån men en sak är säker att jag ska försöka hälsa på så mycket som möjligt när jag kan. Jag har trivts så bra där och allt har gått superbra de veckor som jag varit där.


bloggen lidande

Bloggen har fått va lidande jag har tänkt skriva men när ja ha kommit hem på kvällarna har jag varit så trött så nu hade ja tänkt försöka uppdatera lite.

De som har hänt under veckorna som gått är att jag har slutat på resurs centrum (även om ja saknar de lite) och gör praktik hos en dagmamma. De går super och känns att de är länge sen ja va kring barn (även om billa har 2), tiden den går så fort så jag hinner knappt med. Kändes som att jag nyss började och nu har jag bara 4 dagar kvar :( Kommer faktiskt att sakna att vara där. Maggan är super trevlig (dagmamman) och barnen är underbara.
Varje måndag och tisdag är det fullt hus på ett ställe som heter nyckelpigan, det är 3 dagmammor som är där så sammanlagt är det 18 barn när alla barna är där.


Sommaren har änteligen anlänt till norrland!



Present från turkiet



Pyssel blogg

Hej alla jag har skapat ytterligare en blogg och den kommer att handla om virkning, stickning, nageldesigner och eventuellt lite foton och kanske något annat med de får ja se. Det är ingen personlig blogg utan kommer bara handla om de ja gör osv.

För att komma till bloggen så trycker ni här; Pyssel Petra Kommer även att finnas en länk till denna på denna blogg vid namn pysselpetra.

Me want so bad!!!




RSS 2.0