Fyndat!

Igår så va jag och billa på pmu och där fyndade jag 2 lampor en till hallen och en till köket med tanke på att de lamporna hade gått sönder... Kökslampan har varit sönder flera år och hallen hade gått sönder ganska nyligt. Men nu har jag fungerande lyse igen

Order av en vän!

Fick en order av en vän att blogg lite så gör väl henne lite nöjd man vet aldrig när nästa inlägg dyker upp ;) Ja som är världsbäst på å blogga ! HAHA (sarkastisk ironi) Men iaf har hållt på med lite pyssel nu när ja varit ledig (min sista lediga dag är imorn) och de är att jag har suttit och målat på mitt soffbord.. Inte klart ännu men ni får ändå se en liten förhandsbild på hur de kommer att se ut!

Blogg torka

Har en bloggtorka just nu så tänkte att ni som läser får gärna ge tips på vad jag skulle kunna blogga om. Vill även gärna veta vilka de är som följer mig och vad just du som läsare tycker ja ska skriva om. Kan tyvär ej se några namn på den som kommenterar så om du har en blogg adress skriv den så vet ja vem du är om du inte har de så skriv gärna namn eller signatur i slutet av kommentaren =)

RSS 2.0