Livet rullar på

Hej igen jag är verkligen den sämsta på att blogga men jag ska ge de ett försök månaden ut och funkar inte de så lägger jag ner denna blogg och startar upp en blogg baserad på hantverk foton jag tar och annat roligt. 
 
Men vart ska jag börja.... Jo för ett tag sen så ringde Frösunda mig och frågade om jag ville bli vikarie och jobb tackar jag inte nej till, för att ha gått arbetslös så fruktansvärt länge och bara haft jobb på sommaren och nå strö dagar resterande tiden av året så var de som en skänt från ovan, dock fortfarande bara vikarie men iaf inom något som jag vill jobba med nämligen personlig assistent. De kunde även bli tal om en rad men min chef kunde inget lova. 
Men bara några veckor senare så fick jag erbjudande om en 70% tjänst hos mannen jag är personlig assistent hos och nu har jag fast jobb (visstidsanställning) 
 
Så när jag fick jobb så började jag att kolla om en ny lägenhet och hittade en som ja va och kollade på och blev helt kär i den. Andra kanske inte tycker om den på samma vis som jag gör men de skiter jag blanka tusan i så nu de senaste 2 veckorna har bestått av jobb och packa och i helgen så ska jag även packa för på måndag den 9/6 så får jag nycklarna! :) 
Sommaren är här och mitt liv känns på topp och ingenting kommer att kunna putta ner mig från där jag är just nu! :)
 
 
 

RSS 2.0