En kväll med Emma







En helt ny upplevelse

Ja nu har man upplevt något som man aldrig har gjort förut, det var lite skrämmande men ändå nytt och spännande på ett vis. Blir att pröva på att arbeta på ett sätt som jag aldrig har arbetat förut visst jag har jobbat mycket tidigare ensam men inte med sånt som jag ska göra nu.
För alla er som kanske inte vet vad jag pratar om så har jag börjat på universitetet, läser LSS (Läs, skriv och språkutveckling I) på distans. Det är många kurs litteraturer som skall läsas och en del andra saker som vi ska göra men det ska nog funka jag ska lägga manken till detta och alltid göra mitt bästa vad än det är vi gör.

Mitt första besök på Umeå universitet blev 26 och 27/8

Jag kan lova att jag var rätt nervös på onsdagen dagen innan jag skulle kliva upp tidigt och fara iväg, hade bett mamma tidigare under veckan att hon skulle ringa på tordag morgon och kolla så att jag hade vaknat så ja inte skulle försova mig eftersom jag skulle kilva upp 04.30 på morgonen och jag vet hur seg jag brukar vara på morgon i vanliga fall men iaf jag var vaken när mamma ringde men man skulle inte va alldeles för säker när det gäller mig :P Jag var framme i Umeå kl 08.50 klev av vid lassarettet för ville inte krångla nå mycket med bussarna inne på vasaplan med tanke på att jag inte har den bästa kollen när det gäller dom bussarna.

När ja väl klivit av bussen för att promenera till campus så trodde jag att det skulle vara svårare att hitta till det hus som jag skulle vara i. Men det tog mig 9 minuter att gå från NUS till Hum sen när ja väl kommit in i rätt byggnad så var det inte så svårt att finna rätt sal som vi skulle vara i. Jag kan meddela att jag är den yngsta studerande i gruppen men det gör inte mig nått, visst jag kan inte va med och diskutera på rasterna å lunchen om det som de är med om i deras vardagar på jobbet och jag kan bara sitta med och lyssna.

Under de 2 dagar som jag var i Umeå så var det mycket information att ta in, så man var rätt trött i huvudet när man väl kom hem och kunde varva ner, jag var trött i över huvudtaget.

Men nu ska jag ladda upp några av de bilder som jag tog under tiden jag var på universitetet

    
Jag på torsdag morgon i bussen påväg mot ume
    
Anna på fredagen, lite nervös hon va :P            Jag på fredagen
 
Humanistiska huset där ja ska va


  Lindellhallen, där vi åt lunch båda dagarna

 
Dammen utanför Samhällvetarhuset


 Universum


Shopping i Umeå

Igår så tog jag mig och åkte till Umeå för att köpa nått lite nytt för att bla kunna ha på sig när man börjar universitetet så jag fyndade mig en hel del grejor.. Dock kanske inte så kul att springa runt på stan själv men när man inte har något annat val vad gör man?

Hann iaf träffa Anna en stund å så kom Myh in på stan oxå så lite kompany fick ja en stund innan jag åkte hem ;P

Hade tänkt lägga upp lite bilder från gårdagen bla från Umeå å sen när ja kom tillbaka till Lycksele så va ja med Emma =)


   


 

 

   

   


    


   

Tog mig även till att köpa mig en plånbok.. har länge velat ha en större så man kan rymma alla kort å här i Lycksele ha ja inte sett någon som jag har tyckt om så då passade jag på att göra de nu när ja va i Umeå ;)

Träffade även en av mina kusiner på Lagerhaus jag tyckte jag kände igen henne men jag var inte säker från början men gatt kika mer noga å då va de ju min kusin Veronica å lite paff blev man att se henne i Umeå när hon i självaverket bor i Östersund :P

RSS 2.0