I will be back someday...


Full rulle men ändå inte

Hej alla läsare.. Några dagar sen ja bloggat men har varit mycke nu och inte haft inspiration till vad jag ska skriva om.

Men iaf.

Sen ja skrev sist så har jag hunnit med lite div. saker, som ni läste i det förra inlägget så åkte jag tillbaka till Lycksele i början av denna vecka och hann med en träff med marica som inte bara varade i några timmar utan nästan 24 timmar.

Kom hem till mig på tisda morgon och packade upp det mesta av min packning och sen uppdaterade jag mig om allt jag missat under mina 2½ vecka i paradiset i södra lappland (Högland). En promenad till Billa och satt där och surra och pyssla och drack kaffe, när barnen skulle isäng begav jag mig på affärn och väl hemma spenderade jag några timmar framför datorn.
Onsda kom min systeryster på besök så gjorde stan med henne å H-Å sen när de skulle bege sig ut till tuvträsk stannade jag hemma tills de blev klara och blev sen hämtad för att åka ut till jysk och dollar, fyndade mig en större plastback så jag kan ta mitt fotbad när jag känner för de (fick ju ett fotbadssett i julklapp) och även plasthanskar följde med mig hem.
Torsda möte på af gick igenom papper som man ska fylla i nu när ja får börja få aktivitetsstöd, fick även veta att även om ja blir utringd kvällar och helger påverkar inte de pengarna som ja ska få från försäkringskassan). Sen vare bara att bege sig hem igen.
Idag (freda) Så har jag hållt på byta gardiner och dukar ska försöka fixa mer imorn har äver plockat bort kläder som ja inte använder i en kartong tillsammans med gardiner som ja inte alls använder.

Hemma på min gata i stan

Efter ungefär 2½ vecka hemma i Högland hos mamma och pappa så är jag på väg hem till Lycksele igen men först en mellanlandning i Vilhelmina hos min fin fina vän Marica :)

Morgonen började med ett stopp i Dorotea med lite kaffe och en massa surr i väntan på att gå att hälsa på Petra och Nelly.
Sen när besöket där var klart så satt vi och väntade på att bilen skulle bli varm och batteriet laddas men nu efter några timmar tillbaka så har vi landat i Vilhelmina och har ätit gott och tagit var vår powernap efter maten.
Nu blir de lite gott innan sängen och sen är de slutäte med godis, chips för min del efter denna dag. (Nån gång i blan kan man väl unna sig men inte nå ofta!) Lyckades ja i 7 eller 8;an så ska ja baskemej lyckas nu med!

Imorn ska jag bege mig till Lycksele så blir en tidig morgon för mig imorn med men får väl lägga mig en liten stund efter ja packa in kylvarorna innan jag lägger mig en liten stund ;D

PS! Jag hoppas mina blommor har överlevt!!!

RSS 2.0