Majiken har flyttat

Nu har min lilla bebis flyttat (för er som inte vet så hade ja en kattunge som ja inte tålde) hem till Högland så han är hos mamma och pappa han förblir ändå min men 20 mil bort så kommer ändå kunna träffa han när jag åker hem. Åkte upp med han i söndags och det verkade gå bra för honom. Han var så snäll hela bussresan. Men lite tomt känns de nog allt hemma i lägenheten även om jag bara han ha han i 2½ vecka men förändring gör riktigt mycket. Så nästa djur jag kommer att skaffa (i framtiden) kommer att få bli en hund.!

Jobbet

Hej alla. Jag hade tänkt berätta de att jag ska få fortsätta på jobbet. Nästa vecka skriver ja på ett anställningsavtal för 3 månader så det känns super bra. Är ingen heltids tjänst utan jag kommer gå 55/60 % och det är absolut bättre än att inget jobb alls ha. Efter 4 år på Skytten så har jag aldrig jobbat så mycket som jag har gjort detta år. Jag rätt bra på Skytten men jag vet att det är inget jag vill jobba med resten av livet utan jag ska försöka se mig om ett annat jobb inom de jag vill jobba med. Men för tillfället så funkar det super att va på Skytten.

Onsdag

Hej nu har de hänt mycket sen ja skrev sist. Jag jobbade iaf en tung sista vecka innan ja trodde att jobbet va över och att jag fick vänta på att få bli inringd på jobb. Men så blev det inte utan jag har fått fortsätta hur länge de varar de vet ja inte men man får hoppas på de bästa. Hann va upp till högland i 5 dagar och se små kattungar och nu bor det en hos mig lilla Maijken tråkigt nog så är ja allergisk mot honom så han måste flytta från mig men vet inte om ja hittar ett hem i Lycksele åt honom eller om ja måste frakta han hem till Högland. För vill inte att vem som helst ska få ta honom. Hunnit ha syrran å Marica på besök och fick mig en glädjande nyhet. Vad det är säger jag inte än... Jag har inhandlat mig en ny soffa och målat om lite möbler här hemma bilder på de kommer så smånigom

RSS 2.0