8 Dagars arbetspass

Idag börjar den vecka som jag bävar mig mest för och det är min 8 dagars arbetsvecka som startar nu om 1 timme och räcker ända till torsdagen den 22/7 kl 15,30 sen så har jag helg men jag kommer va hur slut på som helst när jag jobbar i en hel vecka i sträck! Men pengar :)

Igår så var det Diggiloo här och då så va ja hos Jessica och kollade på de men jag vet inte riktigt om jag tycker nån av artisterna som va där om ja tycker om dom speciellt mycke men va tusan bättre än att sitta hemma å ruttna bort ;) haha

Jag vet inte riktigt va ja ska skriva i bloggen eftersom det har hänt väldigt lite sen ja skrev sist tycker jag... Men jag jobbar ju iaf ikväll 15,30-21 och va jag bäva mig för i kväll tidigare i veckan eftersom de va satt att vi skulle va 3 vikarier på kvällen och ingen av oss va deligerad. Men jag å Sara kom på ett smart drag, hon ringde Patrik och fråga om han ville byta pass med Elin (han jobba dag å hon kväll) å de funka han bytte men vi var ju tvugna att ringa Elin oxå å där gick de även bra så nu har vi fixat så det iaf är en deligerad ikväll :)

Ledig helg

I helgen har jag haft min lediga helg å de ha vare skönt på ett vis men ändå bli man som små uttråkad för att man inte vet va man ska göra men på fredag kvällen efter att jag hade slutat så for ja på badparken me Emma, Julia, Henke å Jeppe å Magda kom dit oxå... Min första gång på badparken under dessa 3 år som ja varit i Lycksele ;P De va trevligt =)


Igår så skulle ja ha min tvättdag men va så fint väder så tyckte de kanske man inte skulle förspilla bort med tanke på att jag i regel jobbar varje dag när de är fint väder... Så jag var med emma en stund och vi gick på dollar och så va vi på stan. Igår så skulle även Noice Makers va på stan å spela men de kunde inte ja fara på =( Kände mig inte riktigt ha råd för de lite små surt är de väl men ja få väl se från de positiva att jag har redan sett noice makers ;) när ja va mindre så va de ju på Höglandsdagen å spelade om ja inte minns helt fel så fick ja ett band utav dem ;P

Imorn så jobbar jag och på tisda sen är jag ledig på onsdag och då ska ja på djurparken med Emma =) sen så jobbar ja 8 dagar i sträck å ja lovar er att de kommer kännas att ja kommer göra ;) men jag åker nog hem den 22 så är jag hemma hela helgen eftersom jag är ledig lång helg ;)

Ny hårfärg

Jag har färgat håret och det skulle bli mörkblond men det vart såhär i slutändan...



Min lediga dag

Oj ser att det är en hel del segt med uppdateringar här nu på ett tag å ja om jag lovar att skärpa mig gör inget bättre åt saken för ja kommer va lika kass som tidigare men jag ska försöka att skriva när de händer något som kanske är tillräckligt spännande att läsa ;)

Men iaf nu har jag påbörjat mitt sommarjobb och jag har jobbat i 3 dagar och idag är det min lediga dag innan jag jobbar i helgen.
Förra veckan inskolades jag eller nja inskolning vet jag inte om jag kan kalla det men det är ju inte så värst många nya som bor på Skytten utan det är 2 damer och 3 herrar som är nya men iaf så skulle det va inskolning tekniskt sett och den var i 2 dagar måndag 21/6  och tisdag 22/6 sen onsdag och torsdag så jobbade jag.

Jag jobbar i 7 veckor och de ska bli skönt bara de att man är så seg å slut på när man kommer hem från jobbet så man är väl helt enkelt ovan att jobba men man kommer väl in i de snart hoppas jag ;D

Ny mobil måste köpas nångång framgenom här för den touch telefon som jag köpte av Marica vill inte funka längre.. Eller ja jag kan svara i den och ringa upp den första som ringt åt mig men jag kan inte ringa till någon annan från den telefonen så nu är det bara till att fara på jakt efter en ny mobil och se sig efter vad man ska ha för telefon nu.

RSS 2.0