Old pitc on me....






Old pitc...









Klagomuren!

Saker som kan göra mig rätt irriterad är när folk "klagar" på att kompisar aldrig hör av sig och att man aldrig hittar på något.. men gör något åt saken då börja höra av er till era vänner än att sitta hemma och ruttna!

En och samma person ska inte jämt behöva höra av sig till sina vänner... men som vän ska man inte sitta och vänta heller på att vänner ska höra utav sig... Så har du inte hört av dina vänner på ett tag, ta tag i saken då och skicka ett sms eller ring.. ett litet hej hur mår du allt väl? kan bara vara i gott syfte eller va man nu ska säga... Sitt inte och vänta.. skaffa nya vänner om du tycker dina "gamla" vänner är dålig på att höra av sig... skaffa en större umgänges krets hitta på saker med varann vad som helt men för guds skull sitt inte hemma och ruttna!


Sommar vikariatet är över

Nu ha ja jobba klart för i sommar och känns både tråkigt och skönt på samma gång.. behöver verkligen vila upp mig...

Så nu är de bara å gå och vänta på att ja ska bli inringd för jobb hoppas de blir ofta så ja inte behöver känna mig så fattig :P



Nu är de bara en vecka kvar innan ja ska åka hem till mamma å papppa så ska va där i några dagar

En vecka kvar..

Så som rubriken lyder så ha ja en vecka kvar på sommarjobbet... Känns både delat.. bra och dåligt.. har haft en sån underbar sommar men är ändå trött gillar inte att kliva upp tidigt om morgnarna men de har gått bra.

Veckans schema ser ut som sådant.

Månda; 15.30-21
Tisda; 7-15.30
Onsda; 7-16
Torsda; 7-15.30 å då kommer även Emma.. ha int träffa na på över ett år så ska bli skojsigt =)

Jag gör som jag vill.

Jag fattar inte varför en del ska lägga sig i vad man väljer att göra med sitt liv och hur man väljer att leva. Jag gör så som jag själv vill och lever efter hur jag känner för att göra. Ingen jäkel ska komma och säga hur jag ska välja att handla... Det är mitt liv, det är jag som får ta konsekvenserna efter mitt handlande.. Och vet jag att jag att ja klarar av att göra saker, ja men varför få ja inte göra så som jag själv vill utan att folk ska lägga sig i.??

Sådana människor har nog aldrig hört talats om ordspråket, uttrycket 'sköt dig själv och skit i andra'.

Jag bryr mig inte om hur andra väljer att leva sitt liv, det har jag inget med att göra...

Har jag en vän som är påväg att göra ett snesteg i sitt liv, visst kan jag komma med goda råd men jag lägger mig fan inte i hur dom handlar efter de. JAG kan inte välja hur dom ska leva. Det är upp till var och en själv.

Människor som ska lägga sig i ens liv som inte ens är ens vänner bli ja så irriterade på. Dom har inget med saken att göra. Dom vet bara vem jag är de känner mig inte.!!

I gotta work work work...

Har jobbat kväll ikväll, om jag ska vara ärlig så kände jag mig inte så motiverad till att gå på jobbet ikväll. Men är tur att jag jobbar med så pass bra människor så att det går bra att va ensam medicin givare iaf.
Men har inte varit borta en dag sen ja började jobba och det var midsommar veckan och det tänker jag fortsätta med. Jag vill inte sätta mina medarbetare i en jobbig sits för att jag är bort för jag vet själv hur jobbigt det är om någon som jobbar är sjuk. Så de vill jag inte utsätta dem för. Latmasken styrs undan när den kryper fram.

Jobbar hela helgen och känns väl smått jobbigt för att ja är ensam deligerad lörda kväll å sönda dag efter 12.30 men ska se om nån av dem som jobbar sönda kan byta så vi är 2/2 båda dagarna.

Fick en förfrågan från en idag då ja kom på jobbet om jag vill jobba nästa helg för honom men 3 helger på raken kände ja inte för.. en dag har jag tagit på mig att ja kan jobba för han men inte hela helgen ;P men en dag avklarad för han iaf =) Känner mig snäll

RSS 2.0