Inspiationen till önskingar har tagit semester

Att försöka komma på vad man vill ha i julklapp/present måste nog vara något av de svåraste som man kan göra...

Jag vet absolut inte vad jag vill ha eller behöver eller ja 2 saker men mer då ? Tycker de är super svårt att komma på åt andra vad man skall köpa åt dem...

Ska ta mig en riktig funderare på vad jag önskar mig för inte länge kvar till jul nu och sen kommer systeryster på fredag så ska ha kommit på vad jag önskar mig av henne tills dess....

Måste utöka mitt förråd....

Jag har länge varit duktig när de gäller att sticka virka och brodera men jag tror de är dags att utöka mitt förråd... Det är super länge sen jag sticka sockar de var på den tiden som jag fortfarande bodde hemma hos mamma och pappa så frågade pappa så fort jag körde fast.

Men nu är det nog på tiden att jag lär mig sticka sockar börjar me mjukt garn innan jag övergår till ylle garn...
Sen måste ja lära mig andra tekniker men de får komma när de kommer en sak i taget först...

Jag älskar att hålla på med något.. sticka vantar virka dukar mm jag måste alltid hålla på med något annars bli ja rastlös så handarbeten kommer jag nog att hålla på med tills den dagen då ja inte längre kan kommer, men än är de länge kvar.

27/11

Jag har inte bloggat på ett tag för jag vet inte vad jag ska skriva om, och sen så har jag haft min blogg låst för omstruktruering och inte vetat hur ja ska ha haft den men är nöjd med designen jag har nu så de får vara den jag har nu tills ja blir less eller tills en ny årstid kommer..

Jag ska ha gjort en önskelista men vet ej vad jag vill ha så ska klura lite på det... De är ändå snart jul och jag känner mig inte direkt motiverad till julen.. kanske är de för att man inte är nått barn längre? Att man har växt upp?
Jag bryr mig inte om hur många paket jag får eller hur mycke pynt man har.. Jag tycker de bara är allmänt jobbigt med julen komma på vad man önskar sig, vad man ska köpa åt andra osv...

Jag vet än inte om jag jobbar under jul eller om ja kan åka hem på julen de återstår att se.

Breaking Dawn part 1

Igår så va jag å Emma på bio och såg breaking dawn är inte ofta ja går på bio å då skämtar ja inte sist jag såg bio va när jag gick 2 eller 3an på gymnasiet...

Men iaf den va så sjukt bra nu vill jag att tiden bara ska flyga iväg så jag får se nästa del för de slutade som mest spännigast.... Åhhh...

Träff med handläggaren

Idag ha ja vart på möte på af träffa min handläggare och så ska ja nu fixa cv, personligt brev och marknadsföra mig på olika förskolor här istan + att ja ska söka ett jobb som min handläggare uppmanar mig att göra en deltid på 75 %.

Hon tyckte att de va bra att jag hade fått in en fot inom arbetsmarknaden med tanke på att jag är ju ändå bara 20 år så ska sitta å klura lite hur ja ska skriva för att få de så bra och snyggt som möjligt.
Sen så måste ja fundera ut om ja ska gå med i a-kassa eller inte blir att surra lite med mamma om de va hon tror..

Saker faller på plats.

Varför kan inte människor stå för en och samma sak som de säger.. Ibland kan de va förvirrande, jobbigt att höra tusen olika saker. Jag märker för var gång vad människor går för...

Jag har alltid trott det bästa om alla som ja känner, jag har gett många en andra chans, men med allt för mycke gnäll tjat och ja saker som är allt för jobbigt att höra på lesdnar man på sådana människor.

Om folk kunde vara ärliga å stå för vad de har gjort och säger men tyvär så är det inte alla som gör de.. många som man tror ska ha växt upp är långt ner i livet de har andra värderingar och sumpar alla chanser de kan få av en del vänner. Jag har sett vad en del går för och väljer därför bort dem från mitt liv och behåller de allra bästa.

Visst jag kan ha tendens att klaga bra mycke jag med till vänner men då ger ja nått tillbaka oxå.

Människor som tar energi och kraft från mig är inte värd mig och min vänskap och skrotar dem hellre och saknar de som en gång fanns men som inte går att reparera och få de som de en gång hade varit. Jag tar den smällen än att gång på gång få massa ursäkter och undanflykter.

De är slut nu. Vill man vara min vän så får man visa och kämpa fört å...

RSS 2.0