Tagit mig i kragen

Idag ha ja vare riktigt duktig de är super länge sen jag sa att jag skulle städa men hade ja tagit tummen ur röven för å göra de näe.. Men idag på min lediga dag så tog ja mig i kragen och städa. Städade de ja hann innan ja skulle följa Jessica till hennes möte och sen när jag kom hem och vilat en stund och ätit middag så tog ja tag i resten så behöver bara plocka av sängen nu ;D Känner mig riktigt duktig.

Imorn vankas de kvällsjobb så ska komma på vad ja ska ha hittat på innan dess imorn.

30/6

Jag känner att jag ha börja på att bli dålig på att blogga på sistonde men vissa dagar har jag inget att skriva om eller så vet ja inte vad ja ska skriva om + att jag inte alltid orkar skriva något. Men ska försöka få ihop ett litet inlägg.

Har ju delegering nu på jobbet och det känns super skönt jag är inte lika beroende av de andra av personalen, men än är det ganska nytt att få ge medicin men det går ändå bra :)

Men har varit riktigt fint väder nu ett par dagar så ja känner att ja vill fara och sola men vars? å vill inte fara å sola själv men har ingen som vill följa med... Så kommer nog vara en blekfis i sommar igen. :/

Kvälls jobb imorn börjar 4 å slutar kvar över 9 hoppas de är svalare imorn på jobbet.

27/6

Har jobbat kväll ikväll tycker de är rätt skönt ja gillar att jobba både dag och kväll allt ha sina för och nackdelar men om man börjar kväll/ eftermidda så kan man sova lite längre är inte direkt någon morgon människa av mig om ja ska va ärlig.

Men ha gått superbra att jobba kväll har så pass bra arbetskamrater..

Imorn väntas det ett kort dagspass 7-14 så de ska nog gå bra =)

Snart bli de sängen så ja ta mig upp imorn

Jobb ikväll



Ikväll så jobbar ja 15:30-21

Snart bär de av på jobb

Dagens pass är 14-21 så ska snart bege mig till jobbet men hade tänkt slänga in ett snabbt inlägg först.

Hade tänkt vara effektiv att städa innnan ja skulle på jobbet men var nog inte så effektiv som ja trodde...

Hoppas ni alla ha en bra dag för ja ska ha en bra eftermidda/kväll på jobbet.


Imorn första dagen på sommarvikariatet!

Imorn så är de jobb som gäller å ska snart hoppa i säng så ja orka kliva upp imorn! Tänker inte försova mig på min första dag på sommar vikariatet!
Kort dag blir de iaf passet är 7-14

Har haft en lugn dag idag och kan inte påstå ja är speciellt utvilad men de ska nog gå bra iaf när man jobbar med så underbara människor så flyter de på som bara den :D

Väntar på att bästa Marica ska ringa så ska ja surra lite strunt med henne innan de blir dags för att sova. Nej nu blir de att göra sig klar för sängen så jag tar mig upp imorn hoppas på lite bättre väder så de inte regnar så som de ha gjort idag.

Lugn helg

Har haft en riktigt lugn helg å de är super skönt jobbade lite förra veckan och har äntligen fått min delegering känns super skönt och fick ge min första medecin innan ja slutade oxå :)

Imorn ska man va på jobbet och se hur schemat ser ut nu när hon ja skulle gå för under första perioden inte alls skulle ha semester då så skulle få ett annat schema så får se hur de ser ut... Hoppas de ser bra ut bara jag är något less på att sitta hemma. Men de blir nog att sitta och kolla om jobb och söka så ja har nått att göra, med tanke på att ja inte har sökt någon utbildning.

GAAAH!

Vad är de med vissa människor som klagar på att man eller andra aldrig hör av sig, men dom är dåliga på att själv höra av sig? Då tycker ja man inte ska klaga utan att istället kanske börja höra av sig själv och inte sitta å vänta på att andra ska höra av sig.
Vi lever ju ändå i en 2 vägs kommunikation i dags läget.

Det är av såna personer som vänskaper glids isär för den som allti hör av sig orkar helt enkelt en dag inte med de längre när det är bara den som ska ringa/smsa eller skriva på msn fb eller va man nu har. Det är då allt tar slut.
Det är då man inte orkar mer. Sluta lova saker om man inte kan hålla dem när man säger att man ska höra av sig när man ändå aldrig gör de i slutändan.

Lillfisen

(obs tror ida kliar sig annars håll hon i flaskan)





Som nu väger 4290 och är 53,5 cm växer så han knakar :)

Grodan som Fenix fick



14/6

Länge sedan jag bloggade, men jag vet som inte riktigt ibland vad ja ska skriva om.
Kan ha ideer om vad ja ska blogga om men när ja väl ska görat så tappar ja som inspiration till de...

Men iaf den senaste tiden så ha ja försökt ägna mig åt att va med kompisar å allt annat.

I torsdags sprang ja runt på stan här i Lycksele å kollade runt köpte en groda till lillskrutten å i fredags så tog ja bussen till Ume för att umgås med Ida shoppade även lite. Så de vart ett par sandaletter, 3 linnen en klänning och en kjol.
På kvällen så va ja me julia mfl, å sen drog man ut på stan för att se Tove men tycker inte de va så speciellt egentligen, ångrar verkligen att ja inte for och såg på Minnah å Elin, folk sa att hon var super bra (Elin alltså)

Igår så jobbade jag 7-16 och gjorde även provet för delegering så ja hoppas ja får den till veckan för om ja får den så kommer det att kännas så grymt skönt i sommar.


Varm dag å imorn Ume

Varmt som tusan har de vare idag kan ja lova vare på stan idag med Julia å Jessica å käntes som att man skulle smälta bort i värmen. Ätit en kall å go kyckling sallad me Julia ikväll käntes skönt å äta nå kall mat när de är så varmt ute så är man inte se sugen på nå varm mat :P

Imorn bär de av till Ume å mysa me lillskrutten å va med Ida även inhandla nå nya kläder som ja ska köpa ska bli kul de. Sen på kvällen ska man va på stan å kika när de e underhållning efter studenten.


Efter en lång visit i Högland

Har varit på långvisit hemma hos mamma och pappa =) Riktigt skönt att komma hem efter att inte ha varit hemma på över 3 månader.

Komme då hem söndagen den 29/5 och har hjälpt till hemma med de som har hållts på eller ja rättare sagt så ha ja väl hjälpt pappa att sätta fast isolerings plattor runt huset, Vi ska isolera runt sockeln hemma så har hjälpt till med de, fast de har väl inte varit det bästa vädret när ja ha varit hemma. Men kan inte skryta om att jag har gått så mkt som jag sa att ja skulle göra.

Men mamma å ja va ute å gick på måndan efter ja hade kommit hem å de hagla när vi va uppe på körgårn, så vi ställde oss under taket till kylrummet å stod där åvänta ut haglandet. 

Sen ha ja hjälpt pappa alla andra dagar så då på kvälle ha inte orken till promenad funntes. 

Men åkte då tillbaka till Lycksele igår morse.  

Bilder från 40 års kalaset 4/6


40 års kalas

Igår så va ja på 40 års kalas hade lovat att hjälpa till på de och jag ångrar inte att ja gjorde de.

Go mat bjöds de på kan ja lova. Innan middagen så vankades de "plock mat" med fyllningen av rökt älghjärta eller orre och tjäder fanns att välja mellan dessa, dryck till de var bål och fanns både alkohol fritt och med alkohol.
Middagen bestod av grillat älgkött, potatis sallad, sallad, tomat chutney tro ja de va, och vitlök eller persilje smör och man fick en valfri dryck, det som man kunde välja mellan var rött eller vitt vin, 2 olika sortes öl och 2 olika ciders även vanlig läsk.

Var riktigt gott.
Efter middagen så serverades det kaffe å tårta, hemma gjord cheesecake, kakor och chokladbollar.

Under middagens gång så spelades det låtar som alla fick vara med och sjunga, alla låtarna fanns i ett häfte som var utlagda på borden.

Efter vi hade ätit och fikat så blev det dags för mig att spela låtarna som jag skulle spela och de som jag spelade var;
Halleluljah (svenska versionen)
Rehab med Amy Winehouse
Och sist Imagine med John Lennon

Efter allt detta så fick vi gå en liten tipsrunda runt folkes hus och frågorna var om Miranda. Under den tiden vi var ute och gick tipsrundan så dukades det bort och borden styrdes undan för att göra ett dansgolv.

Jag stod i baren slutet av kvällen för det var jag och Julia som var "bartenders" hade det riktigt kul och skrattade en hel del under kvällens gång ;)

Jag hade en riktigt trevlig kväll och kommer minnas det länge. Men jag stod inte enbart i baren utan blev uppbjud till att dansa 3 gånger av 3 olika karlar (kan man säga så ? )
Dansade så iaf med Sören en äldre man som bott i Högland och bor nu i Högland igen, dansade 2 danser med en Norsk som har hus här i byn
Och sen blev de 2 danser me släktingen L-H

Sen när Aron blev trött så följde ja med honom hem och satt tills där tills Miranda och Peo kom hem. Så han nicka till några gånger under den tiden.

Kom hem kring halv 4 imorse tro ja de va så blev en sen natt för min del.

Bilder kommer i ett annat inlägg

Kristihimmelfärs

Inte många dagar kvar till lörda nu ;P

Idag ha ja hjälpt pappa lite mer med de projekt som ha påbörjas..

Å ja längtar tills ja få klippa bort massa ris ut mitt hår känns som ett ormbo just nu bli trassligt av ingenting.. :@ :(

RSS 2.0