Ny bild på mig


Arbetslös? Student?

Ja nu är de en vecka sen jag tog studenten och jag måste medge att det kommer att kännas konstigt att i höst inte gå tillbaka på TBG till e2 och möta alla jag gick med från 07-10. Jag kommer sakna alla i min klass.

Men frågan är nu kommer jag räknas som arbetslös nu efter sommarens slut eller kommer jag fortfarande kunna säga att jag är student? Jag har ju sökt vidare men jag har ingen aning om jag har tagit mig in på nån utbildning. Så min framtid är fortfarande osäker.. Vad kommer tiden att utvisa för min del?

En helt vanlig lördag

Ja det är en helt vanlig lördag och nu har det regnat sen jag kom hem till Högland. Gud så tråkigt väder det kan vara å jag som hade beställt sol så man kanske kunde få lite färg innan man ska till å börja jobba, men nepp.

Imorn är det söndag och ja söndagar i Högland bruka bara betyda en sak.. bussfärd tillbaka till Lycksele. Men nu i veckan så kommer jag inte känna mig så uttråkad iaf :P ska inskola mig måndag 15,30-21 och tisdag 7-17
Sen skulle ja hoppa in å jobba onsdag-torsdag men på torsda måste jag gå iväg för ja har tandläkartid så pratade med chefen om de när hon ringde så hon sa att de bara va för mig att gå iväg då. :)

Midsommarhelgen har jag inga planer men den 28 så påbörjar jag att jobba skönt de ska bli slippa fundera ut varje dag vad man ska hitta på härnäst.

Sitting on the bus station in Lycksele

Ja ni läste helt rätt jag sitter på busstationen här i Lycksele och inväntar på att klockan ska bli 4 så jag får börja min färd hem till Högland. Jag hoppas det blir det kanon väder som jag har beställt nu när jag är hemma så det inte kommer va  trist å regningt *peppar peppar*

Va på kurs idag genom jobbet om it-handling och säkerhet och på det papper som jag hade stod det att det skulle äga rum på kommunen men när jag kommer fram dit finns det inte en endaste själ i det rum som det stod att vi skulle vara i. Var tvungen att gå ner i receptionen och fråga där och det visade sig att kursen skulle hållas på mb va ju bara att traska med stora kliv dit och när jag kom dit så hade de gått igenom allt så de enda jag gjorde var att fylla i närvarolistan och skriva under nått papper. Kändes då inte så kul att kliva upp tidigt på morgonen för bara de lilla men men dagen är ju inte förstörd ändå ;D


Men lite för***nad blir jag över en sak! Jag har varit ägare av ett telia refill kort nu i snart 2 år och jag har haft gratis sms så länge jag kan minnas, men nu helt plötsigt så ska det dras pengar från mitt kort trotts än jag har GRATIS SMS!!! Va e de för fasoner av telia? När man ha gratis sms ska man väl inte behöva betala för att få skicka iväg ett sms eller? Är det bara jag som anser detta? Men var tydligen inte bara jag som hade problem.. En kompis till mig som har flyttat ner till sin pojkvän har samma problem som jag och hon har halebop... Vad är det som händer???? Någon vänlig själ som kan förklara det för mig? 

Studenten!

Ja nu har även jag tagit studenten!!! =D

Bilder från pyntnigen av flaket igår..







Bilderna från idag.. Inte så många ja ha lagt upp men  men ;)



Imorn smäller de!

Imorgon kl 9.30 sitter jag och resten av BF3 nere i sporthallen med fin kläder och studentmössan för imorn tar vi STUDENTEN!!! :D:D

Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.

Inga stormar än
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
Hurra!

Mycke som har hunnits med!

Ja jag har hunnit med mycke på en sån kort tid...

Helgen som var så tvingade min kusin hem mig för hon ville inte sitta hemma i Högland helt själv, å eftersom ja inte hade nå pengar så betala hon för att ja skulle kunna åka upp.. Men kan säga att de vart en jäkla omväg för att åka hem till lilla Högland på fredag halv 3 tog jag bussen till vilhelmina för att sedan kunna åka vidare till Hammerdal. Va hos dom tills på lörda morgon å åkte med dom upp till Högland va typ hemma 1½ dag för att sedan åka tillbaka till Lycksele :P

Veckan som varit har vare riktigt lugn i måndags skrev vi en utvärdering av människor i behov av stöd och va på info i aulan om fredagen. Sen va ja me Emma Johansson resten av dagen för att slippa sitta själv.

Idag ska man upp på skolan å städa up skåpet och sen ska ja hämta ut mina blommor på blomster butiken men innan ja ska hämta dem så ska ja gå på dollar å inköpa nå små saker ;P

PA redovisningen

Gick super bra.. va skit nervös för de imorse men lugnet kom till mig när Rasmus och Ida redovisa...

Jag var helt förtvivlad igår kväll om hur ja skulle hinna få ihop målarboken hur ja skulle redovisa. Men imorse så slog tanken mig att det får gå som det gå.
Det var tre 2:or i de två grupperna som vi 3:or va indelade i. Efter att allt va klart å efter vi hade äte lunch så vart vi bjudna på fika i elevcafeét.

Färgade Emmas hår efter vi hade slutat och jag lyckades inte få färg på mig mer än pytte lite på ena armen *stolt*. Umgicks lite med henne innan jag beslutade mig för att gå hem.

Nu så blir de att skriva klart den förbaskade rapporten så man kan skicka in den ikväll ;P


Over and out


RSS 2.0