Nu är denna veckan slut

Och en ny börjar om bara nån timme.

Tänk vad tiden går fort, tycker inte det är länge sedan jag började 3 an på gymnasiet och nu är det bara 3 veckor kvar av skoltiden och sen inge mer gymnasie.. Kommer inte längre återvända till TBG efter jag har tagit studenten och ja när jag tänker på det så kommer jag sakna att gå till skolan, sakna mina klasskamrater men även mina lärare som jag har haft genom åren. 

BF3 har för det mesta varit indelade i grupper och det kan jag väl säga att det är det än, den första gruppen jag umgicks i gled jag i sär från första året vi som trodde vi skulle hålla ihop genom alla år, men se vad tiden kan förändras.. Jag umgås väl med 2 av dem än men kan inte säga att det är så som det var då, vi är inte lika tajta som vi en gång var men det är väl så när man går skolan. Man finner personer som man umgås med, man glider isär och hittar nya som man umgås med. Tidens gång ska man väl kunna kalla det.

Jag har gått och blivit sjuk nu oxå när man närmar sig slutet av skolan, e hes som bara den och låter nästan som att ja ska va en kille, hostar och är snuvig hela tiden. 

Veckan som har varit har både varit med och motgångar... Jag kuggade på matte provet som jag gjorde och ska då få börja gå till studie gården måndagar 14:00 och på tisdagar 10-11. 
Sen i fredags så kom det 5 personer på anna-lills lektion och berättade om barnsoldater i Liberia. En man berättade om CARS som dom arbetar med där och sen en kvinna som växte upp under kriget i Liberia och det  var intressant och lyssna på när dessa 2 människor berättade om livet i Liberia. En kvinna som jobbar för röda korset berättade även om de och en man från Vilhelmina berättade om det som han hade att säga.

Torsdagen så var det info inför studenten så vi va och lyssnade på de alla som går åk 3 sen skulle vi i BF3 till förskolan på södermalm och hålla i aktiviteter i en timme under förskolans dag, den grupp som jag var i hade de minsta barnen och det är riktigt svårt att veta vad man ska kunna ha för aktiviteter med dem men vi läste 2 sagor och hade en lek men det var bara 4 barn som var med och lekte de andra var mer intresserad av att åka ruschkana


Blev en lång uppdatering men är ett tag sedan jag skrev..

Förra helgen

Så åkte jag hem till Högland under kristihimmelfärs dag.. Mamma och jag var ute å grejade lite ute men det blev väl inte så mkt som hon hade tänkt. Men man kan ju inte alltid råda över vädrets krafter ;P men vinbärsbuskarna vart då finare å bli väl lättsammare i sommar att klippa runt dem och i höst blire väl lättare å plock vinbära när inte kvistarna häng ner på backen så att man nästan int törs rör i grena för å va rädd att bära rammel tå döm.






Vill göra en förändring på håret...

Nu känner jag behovet av att göra en förändring på mitt hår.. Att bara färga det i en annan färg är inte alls samma sak som att klippa de så att man kan stå och fixa det på morgonen och känna att man trivs i frisyren man har. Det kan jag verkligen inte påstå att jag gör just nu med mitt. Är så tråkigt och går verkligen inte kunna styla det på något vis alls :S ! Har letat bilder på olika frisyr typer som jag ska be mamma klippa mig efter så ska bli spännande =) Vill som ha en liten förändring med mitt hår nu innan studenten så jag kan göra nått med det och det ska kännas kul. Vill ju dock ha kvar den längd som jag har just nu på mitt hår men det ska nog gå ordna på nått sorters vis :)

Här kommer några bilder på de frisyrer som jag gillade

1.

2. Tycker denna frisyr va rätt tuff :) frågan e kan mamma klippa nått liknande?

3.  Själva uppklippningen var fin =) skulle kunna tänka mig nått sådant fast med längd för underhåret så att ja kan göra lockar i håret på studenten :P

4.

5.  Luggen och stilen är fin :)

6. Uppklippningen e rätt frän =)

7. Stuket på frisyren e fin =)


Nu är gäller det bara att klura ut vad för slags typ frisyr ja riktigt vill ha =) Vill ju som sagt bli nöjd med det :P Men säg gärna vad du tycker vilken som du tror ja skulle passa i =) Du kan ta flera och mixa bara du säger hur du tänkt det hela :P

Ni ska få en bild på hur mitt hår är nu oxå =) om du kan komma på nån kul ide från det :P Glöm inte Jag vill fortfarande ha lite längd på underhåret ;P


tisdag 11/5

Sitter nu på skolan och har håltimme jag börjar inte om förräns 14.15, och imorn så åker jag hem till mor och far på långhelg.

Ikväll så ska jag göra bort fler uppgifter så att jag har så lite som möjligt kvar att göra.. Fick bort 2½ igår =) Men ska sätta mig med teori frågorna ikväll oxå måste fixa de godkännt nån gång annars blir de ingen uppkörning för min del så bara att ta tag i saken och göra bort de.







Ida

Ida du är en av de finaste personer som jag har i mitt liv, du vet så mkt om mig och du finns än kvar i mitt liv. Vi har varit vänner i snart 5 år och visst vi har bråkat men vi har alltid löst det för det går inte vara arg på dig.
Vi har byggt upp ett så pass starkt förtroende mellan varandra och jag vill att vi ska vara vänner för all evighet. Det vi har byggt upp förstörs inte i första taget och du har hjälpt mig genom så mkt funnits där när jag har behövt dig, lyssnat när jag har behövt prata spelar ingen roll om vad det har varit så ha du alltid varit där.

Jag kommer alltid att finnas vid din sida, vad du än gör och vad som än händer. Du kommer alltid att kunna vända dig till mig, jag kommer alltid att lyssna och försöka hjälpa dig vad det än är som har hänt.

Du och jag för alltid <3





Dans uppvisning

Idag ha jag haft min efterlängtade dansuppvisning och det gick super bra :D tog lite tid innan de nästan blev helt rätt men verka som om att alla tyckte att de var roligt iaf :)

Min dansuppvisning var Oh Susanna som är en polsk folkdans hur kul som helst och anledningen till att jag visa upp den var för att kunna höja mitt betyg i dans har legat på ig varning pga att jag inte kunnat vara med eftersom jag haft problem med min rygg.

Men fick iaf att eftersom min uppvisning är så bra så kommer jag att få mvg i betyg om jag är med nu alla andra gånger tills vi går ut. Eller bara jag är där och kan deltar i det som jag kan men då kan jag få mvg i dans :D jag är överlycklig nu ska jag kirra mitt betyg :D

Valborg/Umeå

Igår så va det ingen skola så jag och Ida for till Umeå för jag skulle leta efter mina student kläder men det tog då sin lilla tid innan jag hittade min klänning och cardigan men nu är det fixat.

Hittade min klänning på bikbok och den är riktigt snygg cardigan köpte jag på kappahl

RSS 2.0