27/7

Har jobbat kväll ikväll och det har gått riktigt bra.. Skulle egentligen enligt mitt schema vara ledig men bytte med Ingela så ha jobbat.

Har även fått hem Zumba nu på datorn så ska börja träna med de nu.. Är rätt kul men får ta de lilla lugna från början tills ryggen ha vant sig. Har små problem så bli att köra korta intervaller till att börja med innan jag kan köra ett helt träningspass på en gång. Men ska försöka köra Zumba varje dag nu om ja inte är alldeles för trött.

Så kanske ja kan börja komma i form så småningom. Skulle sitta fint de. Minska några klädstorlekar. Sen en cykel måste ja bara ta å köpa mig så ska ja börja på å fara ut att cykla när den är införskaffad och ett lås till den.

Sen MÅSTE ja fara till min älskade vän Marica snart i framtiden oxå se nya lyan hennes och umgås det är ett måste.



Work work work

Okej veckan ser lite annorlunda ut nu...

Jag ha jobbat idag 7-14 och skulle egentligen vara ledig tisda onsda men så snäll som ja är så ska ja jobba för ingela på onsda så alltså 2 kvällspass på varann.

Så jobbarveckan se ut som sådan;

Månda 7-14
Tisda - Ledig
Onsda - 16-21
Torsda - 14,45-21
Freda - 7-15,30
Lörda - 7-21
Sönda - 7-17

22/7

Har jobbat hela veckan och har långhelg i helgen. Det känns riktigt skönt.

Jobbar till veckan igen, månda, torsda, freda, lörda å sönda så men andra ord nästan hela motorveckan är ledig 2 dagar under den veckan men ja tro nog att motorveckan blir lugn för mig iår.


Krassliga jag

Snart är min lediga helg över och imorn väntas de kvällsjobb..

Sen så tro ja att jag håller på å gå asta bli sjuk, vilket jag inte har tid med nu under sommaren! Nån som vill ha min heshet, huvudvärk snuva och rethosta??? För ja ha verkligen inte tid med detta just nu. Kunde de inte ha väntat sisådär några veckor????

Men ifredags så jobbade ja kort dag gick till 14 sen hade ja helg så då följde ja med Linnéa på badparken och bada som kanske ja känner nu inte va de allra smartaste eftersom ja ha lyckats bli ännu sämre efter de.
Sen efter badandet var klart så va de å ruscha för att byta om å allt för att sedan gå på hotellet för att jag hade lova Billa och följa på modell lab, så de va hon jag å Jessica som va på de. De va väl någorlunda kul men kanske inte de allra roligaste som jag varit med om. Först tog de en himla tid innan vi fick komma till sminket och jag kan säga de att de va väl inte de allra bästa sminket dom hade. Mascaran "lossna" som svårt att förklara men alla tjejer vet hur de är när man ha en lite förgammal mascara å använder sig utav en sådan.
Sen när sminkningen va klar så fick vi sitta ett himla bra tag för att vänta på att vi skulle få komma in och fota oss. Det var väl ganska okej men jag personligen tycker att vi hade fått kunna göra lite mer andra poser för det var nästan  bara samma vid alla stationer.

Men blev inte så man köpte nån bild nej, 1 singelbild gick på 550 kr och 10 st kosta 1900 så de kändes inte så lockande och en gruppbild kosta 900 så nej tack.. Säger som Jessica "vilka ha råd å köpa bilder?"

Till veckan väntas de 4 arbetspass ett kvälls och 3 dagspass

Bildbomb








12/7

Okej ska vara duktig och slänga in ett inlägg och ska även lägga in lite bilder i nästa inlägg..

Men ha jobba hela helgen, jobbade som sagt för Linnéa i fredags på morgon och sen på kvällen så jobbade jag mitt eget pass.

Va på röd ihelgen och de gick bra är bara ovan man är inte riktigt fullt insatt där som man är på blå.
Men sönda kväll så gick ja över på blå och gav medicin men kan då säga de att de är inte så kul att ge medicin själv på en avdelning, man hinner inte tänka så mycket, utan de man fokuserar mest på är medicin givningen. Jobbade då över och komme mig inte hem förrns kl 10 på kvällen och slutade 9 men gatt invänta nån nattare så ja kunde rapportera om va som hänt under kvällen och sen va ja tvungen att skriva i datorn om några pensionärer.

Igår så va ja ledig och kan säga att de va behövligt, var så trött å slut på efter ja hade jobba så de va inte sant. Tog de mest bara lugnt igår och va å handla nå saker som ja va i absolut behov utav.

Idag ha ja jobba jobbade till 15.30 så en stund efter ja hade kommit hem så somna ja då på en gång och sov ett par timmar kändes behövligt, och imorn är ja ledig för jag och en på jobbet har bytt så hon jobba för mig imorn och jag för henne motorveckans måndan.
Så ska pallra mig på franklin och hämta så ja få ett bättre internet i lägenheten.

Full rulle

Okej ja ha inte uppdatera på ett tag och har verkligen inte orkat med att blogga. Lär inte bli något i helgen heller. Har haft 0 inspiration vad ja ska skriva om men ska slänga in ett inlägg nu innan de blir dags att krypa ner i sängen för de är SNART.

Jobbar dubbla pass imorn och de är något jag har valt själv, jag ska jobba istället för Linnéa för vi ha bytt tur så hon jobbade för mig i tisdags så jobbar jag hennes tur imorn tur så är de bara en kort dag ;)
Börjar 7 imorn och jobbar till 13:15 ska se om ja kan jobba in lunchen så ja få sluta en halvtimme tidigare så ja hinner va ledig 30 min längre för ja börjar om kl 4 igen och då går ja på min andra jobbarhelg på raken.

Kan säga att ja gruvar mig för att jobba lörda å sönda när vi bara är 2 deligerade på hela huset lörda 12-16/17 nångång och sen sönda kväll är vi bara 2 deligerade på hela huset bli att ge medicin till ett antal pensionärer. huvvaliggen säger ja då bara jag hoppas bara att allt kommer gå bra och att de jobbar 3 nattare i helgen  så dem kanske kan hjälpa till att ge annnars kommer vi få jobba häcken av oss! Så kan hända att ja inte bloggar något i helgen när ja kommer hem från jobbet för lär va trött å slut på.



Idag så ha ja vare me Billa en stund på stan och Magnus va med oxå så vi gick runt lite och satt på lilla bagis å åt en glass sen närmare kvällen for vi å bada utanför husbonliden nagerst ingen aning om vars de va men fint va de verkligen :) Så är n'alta solbränd nu kan ja lova! ;P

Men ska hoppa isäng nu så ja orkar mig upp imorn!

3/7

Nu är min jobbar helg över för denna gång eller ja för bra många timmar sen var den de. Har gått riktigt bra idag jobbade bara 5 timmar så de kändes skönt fick mig en liten sovmorgon oxå.

Nu så är jag ledig i 2 dagar innan ja börjar på att jobba igen. Får se vad jag fördriver tiden med på mina lediga dagar, men ska iaf fara ut och gå imorn och får se om de blir själv eller om jag får med mig nått sällskap.

Ska fortsätta se lite serier nu innan jag ska krypa ner i sängen för kvällen

Jobbar helg

Ihelgen är de jobbar helg har jobbat några timmar nu på förmiddan och ska snart bege mig på jobbet för att jobba dom andra timmarna för ikväll. Somnade till en stund i soffan nu när ja va hemma så är riktigt trött bli nog kaffe på jobbet skulle ja tro.

Imorn får ja iaf sovmorgon börjar inte förrän 12 så får sova ut riktigt ordentligt sen ledig 2 dagar ska bli skönt för just nu är ja trötter !

Så just nu känner ja mig lite som denna;




RSS 2.0