Jaha..

då sitter man här igen å försöker att komma på vad jag ska skriva för att de överhuvudtaget ska va intressant å läsa för er som gör de.

De mesta av min inspiration till vad man ska kunna skriva här i bloggen ha runnit ut i sanden så ja får väl ta å göra ett försök nu då kanske?

Skolan rullar väl på som vanligt å nu så, TBG-mässan e de snart också så i fredags så börja vi på å planera inför den så att de ska väl bli lite kul, Emma Johansson å ja håller på med bildspelet inför den å så. Ska bli riktigt kul ska ta kort nu efter lovet också så vi ha nå fler kort på alla :P

Å nu så ha vi lov i en vecka så idag så beslöt jag mig för att åka hem till Högland, så ska snart packa de som ska med och ta med mig alla skolgrejer e väl bäst de med. Åja just de få inte glömma Brave heart den här gången låna den ju av henke för länge sen för att pappa ska få se den om han inte redan gjort de så den ska ja komma ihåg nu också :P glömde den sist ja åkte hem, så den stod kvar i bokhyllan här i min lägenhet :P

Ska försöka att kanske åka upp å hälsa på henke framgenom här, om ja få tid över dvs men ska väl försöka...

Vila i frid... hoppas du har de bättre nu.

Idag...

Går dagen riktigt segt, känner mig inte så super engagerad till skolan nu när man va hemma å sjuk i en vecka de tar på krafterna kan ja ju lova.

Va hemma i Högland från torsda kväll tog ledigt fredag för att åka hem och hjälpa till hemma lördan stog ja å mamma å hand såga ved ett bra tag under dagen sen kom syster yster hem, vart dålig efter att ha hållt på med veden eller va väl mer eller mindre hängig innan de men de bröt ut på lördag kväll.

Så jag stannade kvar hemma för att vila upp mig å klokt va väl de måde inge bra under hela veckan å surt kändes de att ha blivit sjuk för att man kommer efter så grymt mycket i skolan då man är borta så de inte e sant missade 13 lektioner förra veckan å då ha ja inte räkna med PA arbetet nått så de va ju nå jäkulst vill inte se hur mycket frånvaro de egentligen är.

Näe bloggar mer ikväll kanske om ja kommer på nått att kanske skriva om ;P


Helgen

Ja halgen som nu va så åkte jag hem. Tog ledigt för fredan å åkte hem redan på torsda kväll så skulle få en långhelg. Freda så fixa vi lite ute annars hände de inte så mkt just då men i Lördags så höll mamma å ja på å såga ved så de vart väl en hel del. Och igår va de väl tänkt att jag egentligen skulle åka tillbaka till Lycksele men planerna vart helt annat, vart som dålig på lördan efter att ha hålle på me ven men va väl som lite bättre igår men kände mig fortfarande hängig å så. Kändes som att ja inte skulle bli nå mkt friskare utav att åka tillbaka så ja beslöt mig för att stanna kvar hemma å de va väl ett klokt val för inatt ha de blivit ännu sämre. Knappt sovit nått under natten och super ont i huvudet ha ja haft så man ha som inte veta hur ja ska ha lega egentligen.

Hoppas ja hinner kurera mig så att ja börjar på å må bättre snart avskyr att vara sjuk man kommer efter så himla mkt i skolan å de e jobbigt. Näe nu e de sängen som gäller å hoppas på å få mer sömn inatt

Idag så ha ja...

Varit på skolan till och börja med... började min skoldag 09,30 med Karin då fick vi äntligen få veta vilken handledare vi har på PA å då fick jag hon. Sen fortsatte vi med sammanställningen av den intervju som vi hade som uppgift så att Emma å ja satt med de Angelica höll på med att skriva nå anteckningar eller va de va. Sen lunch efter de då renskavsgryta med potatis mos :O skumt å inte speciellt gott de e ju smaklöst till 1000 skolans mat då e de inge gott :S
Psykologin börja 12,15 idag sen sista lektion va dans då höll Kim å ja på med en sak innom de så att men gick nästan bra bara nästan.

Hade boka tvätt tid så nu e typ allt upptvättat skönt men blev gode irriterad ikväll då ja tvätta iaf ja men de kan man ju läsa om i mitt förra inlägg.... så att men ha då lugna ner mig nu.
Städa ha man gjort idag å bara till å plocka bort de man ha på sängen å bädda nytt.

Igår så hade jag risk ettan som man numera måste gå för att få ta körkortet, å självklart glömmer ja min legitimation hemma på morgon så va ju bara att vända på klacken för att gå hem och hämta den annars hade de inte blivit nån kurs. Kom dock försent då till psykologin å tidigare från den va ja tvungen att gå men pratade med Åsa våran lärare om de så att hon visste om de.  Va å åt med Hanna då kring 11,30 för att vi skulle hinna äta för IV:n sluta 12,05 och vi skulle va på körskolan 12,00 för att legitimera oss så va ju bara å gå tidigare från lektion för att hinna få nån lunch överhuvudtaget. Vi va på körskolan 11,50 duktiga vi e (e inte långt att gå alls ta max 2 min att gå dit) xD 12,15 så började Erik med kursen å den höll på till 15,50 ca så lite lång drygt va de men nu e man då anmäld till transportstyrelsen va de väl om ja minns rätt... V 45 skulle de väl va preliminärt att jag å Hanna ska få fara dit :)

Imorn e de min sista skoldag denna vecka sen bli de helg för min del ska hem å hjälpa till hemma.


Kan du nån gång fatta...

... att om man tvättar innan någon så tar man å hämtar sin förbannade tvätt i tid och INTE låter de dröja över en timme på en annans INNAN man går och hämtar den å börja be om ursäkt å allt! SE till å hämta den i tid för i helvette!!!!

SEN för de andra vilken människa som helst fatta att man INTE bara stå å hota en annan för att man e jävligt irriterad över de med tvättstugan.... Sen få man inte veta nått då man fråga utan bara en jävla massa skit ååååå ja hata en av mina grannar seriöst!!!! DE E INTE FÖRSTA GÅNGEN HAN HAR KLÄDER UNDER MIN TVÄTT TID Å DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Umeå

Är i Umeå i helgen, bor hos Idas morbror i Sävar.. e där med Ida och imorn bär de av tillbaka till Lycksele igen :) lite segt på måndag då de bara e en lektion men men bara att gilla läget . På tisdag så har jag risk ettan ska va på körskolan på skolan kl 12 för att legitimera mig, känns bra att få göra den nu men väldigt drygt dock, men snart e de inte länge kvar innan ja ha mitt körkort =D -halken dyker väl upp snart framgenom känns bra men pirrigt kan ja ju säga men få väl hoppas att den kommer gå bra då man far dit. Idag så har vi gått på stan hittade 2 tröjor imorn ska ja kolla efter nått mer som inte kosta allt för mycket. Körslaget ikmväll sitter å ser på de nu.... Ska bli kul å se om man känner igen nån från team Pontare:P Men ha de bra ikväll alla =)

RSS 2.0