29/4

Näst sista dagen av denna månad och har inte blivit så mycket gjort denna dag. På religonen ska vi göra en egen fördjupning så de är väl inte alldeles för skoj :P och på Karins lektion så påbörjade vi något nytt och vi fick göra en övning så va kul att se hur folk ser en.

Ida och jag tog oss en promenix bort mot jysk så köpte mig en toahink me pedal en såndär smartis och sen en ny hallmatta som är lite kuligare än den ja ha vart inte så fasligt dyrt ;D Sen har vi suttit och tagit det lugnt resten av kvällen och jag fick mig uppdraget att vara personlig frisör (vilket jag är till henne när de gäller att färga hår )

Imorn e de fri dag från skolan så då drar jag å Ida till Ume för ja ska köpa student kläder och hoppas på att ja hittar något annat blir ja ju rent av tokig måste ju ha nått för klänningen som mamma hade skickat efter va alldeles för genomskinlig annars hade den funkat super bra. Så synd va de =(

Ida ska även träffa crille så ska va med dom under dagen men de blir nog inte hela inte.

Igår hade vi ingen dans utan fick jobba hemma på den men eftersom ja e klar så va de ju svårt men gick iaf ner på dansens hus och pratade med Lotten om min uppvisningen och ska även använda mig lite av Emanuel för annars kan de bli lite krångligt ;P så gick ja på busstation och inväntade att ida skulle komma till Lycksele så satt och prata me Emanuel en stund innan hon kom.

När Ida anlänt så gick vi på dollar å köpte nå små saker. Vi hittade en sophink med pedal som det stod "frog" på så vi fulade oss och köpte den till Emma å tror ni inte att hon blev glad =) lite glad oxå av att hon fick den så vi förgyllde hennes dag så att säga ;P
 Citat från Emma "Men ja fyller ju inte år nu?!" :O

Back to reality

Ja nu är man tillbaka till verkligheten... Med andra ord Lycksele xD

Känns lite smärtsamt att måsta ha lämnat min APU-plats.. Men men life must go on. Första skoldagen nu på EVIGHETER men va ju bara 2 lektioner så man skall väl inte klaga haha Lugnt vare å även Anna-lill tyckte de va konstigt att inte min handledare visste att ja skulle komma trotts att de finns 3 olika sätt att få kontakt.. Telefon, mejl och skicka uppgifterna.. Men inget av de hade blivit som de skulle..

Ska göra en sammanställning av utvärderingarna ja gjorde me 7a, 7b och 9a ;) men de ska nog inte va alldeles för svårt..

Ska ha lite quality time me Hanna nu när hon e i Lycksele så idag efter ja hade slutat så drälde vi på stan fika och kika på lite saker. Sitter nu hos henne å Patrik blir bjuden på middag idag :) Trevligt =)


Ha en bra kväll =)

6 veckor flugit förbi

Blääää Jag vill inte åka tillbaka till Lycksele, å praktiken slutade i fredags och jag som trivdes så grymt mycket =) vill seriöst inte lämna skolan hade skit kul där även om dagarna kunde bli lite lång dryga.. men men de här e väl så som livet ska vara... Antar ja =/ Seperations ångest! Varför gatt just dessa veckor gå så jäkla fort???
Fick en present av min handledare en ordbok lite kul :) men oxå ett kort som både 7a och 7b hade skrivit sina namn i och lite saker och blev tårögd i bussen när ja öppnade kuveret och läste de.. kommer sakna dom så grymt mycket.. Alla tycker nog inte att de va lika fint som ja tycker men de skiter ja i !

Men sen e de 7 veckor kvar av skolan sen e de studenten som gäller! ska bli kul men kommer nog sakna min klass och sakna att gå till skolan trivs väl inte på skolan men de kommer att kännas konstigt som bara den.

Men livet och verkligheten som gäller även om ja kommer läsa vidare så få ja se om de blir i höst eller något annat år för de bero ju på om jag tar mig in eller inte.


Tiden bara rusar fram..!

Gud vad tiden rusar fram.. Ibland så går den alldeles för fort å när man vill att tiden ska gå fort näe då går den segare än en snigel..

Nu är de sista veckan på praktiken, sorligt men sant.. Hade gärna haft de ännu längre men man få ju inte alltid som man vill.

Men mina veckor har varit hur bra som helst.. Var väl rätt nervös första veckan men den släppte eftersom tiden gick jag blev mer varm i kläderna eftersom veckorna gick och började slappna av i klassrummet. Har prövat på att rätta engelska å svenska prov och nu hållit egna lektioner lektioner i engelska och svenska som går som en dans. Å nu trivs ja som fisken i vattnet :D Å så e de bara en vecka kvar =(


Känns väldigt rätt nu när ja e på praktik om att få bli lärare så få se om jag tar mig in på utbildningen i höst.

Sliten krigare!

Ja som rubriken lyder så är ja en sliten krigare idag..

Högstadiet skulle till borga idag och jag hade hoppats att de skulle va bättre väder än vad det var.. Såg ju lovande ut i morse med solglimtar men skenet bedrar..

Skulle först inte åka men vart övertalad, så tog mig vatten över huvudet och skulle pröva på å åka bräda men gick väl inte direkt bra.. Har jäklar inte nån balans på en så föll ju hela tiden å lyckades inte ta liften heller så gick uppför backen ( barn backen, eller som Tommy säger; - teknikbacken) men hann ramla ett ex antal gånger under den lilla biten ner:P så nu har ja ont i rygg å rumpa.. inte bra =(

Men ska man va morsk så...

Finns tyvär inte bild på mig när ja åker bräda men lägger in några bilder från dagens lopp



Fler bilder kommer en annan dag :P

10/4

Nu har snart detta lov rullat iväg också. Tycker att tiden går så himlarns fort ibland och när man väl vill att klockan ska gå fortare så tickar den segare än segast ibland (känns de då som)

Gjorde värsta workout passet idag på dryga timmen men de sista 10-15 minuterna var väl jobbigast kan ja väl tycka.. Haha ;)

Snart är det måndag och min praktik börjar igen gruvar mig inför dom tidiga mornarna som väntar :S tycker att dom är värst av alltihopa ;P Men men lika bra att vänja sig inför de kommande livet när man ska börja på arbeta när man har gått klart skolan å allt de där.. ;P

Sen e de BARA 2 veckor kvar av våran super långa praktik period, kommer att kännas jätte udda att väl komma tillbaka till skolan igen när man har varit borta i så pass många veckor från den. Varav 6 veckors APU och 2 veckor lov.. Men men bara att bita ihop ska man väl säga de sista jobbiga veckorna som är kvar av skolan för när vi har kommit tillbaka till skolan vecka 17 så är det ENBART 7 veckor kvar innan vi tar STUDENTEN!!! Fatta jag tar studenten jag kan knappt trott känns lite overkligt ska ja väl säga..

Sommarjobb =)

JAAAAA!!!!! Nu är mitt sommarjobb kirrat :D se skönt :D Jag som har gått å grubbla på de om jag kommer få jobba nått i sommar eller inte? Men jag har ju inte riktigt tagit mig i kragen för att ringa chefen heller så får väl skylla lite på mig själv att jag har varit orolig eller va man  ska säga..

Men i tisdags hade jag ett missat samtal när jag kikade på telefon å de va från chefen så ringde upp och hon frågade hur länge jag ville jobba i sommar och mitt svar va ju så mycket som möjligt :D Så har fått 7 eventuellt 8 veckor =) Jag är så nöjd... De 3 första veckorna ska jag jobba heltid medans dom andra 4 veckorna var 87.5 % om ja minns helt rätt :D känns super att få jobba så mycket :D


Men måste bara ta mig i kragen för att söka vidare utbildning oxå så att jag har gjort de så de inte är allt för sent.. Men må söka på fler ställen än ume men hoppas faktiskt att jag kommer in där men man kan ju inte bestämma sin egen framtid heller..

Snart kommer en del av mina kläder JAG LÄNGTAR!!!! :D

Mer kläder =)

Ikväll så har jag och mamma skickat efter mer kläder till mig =) min mamma e så gullig =)  Idag blev beställningen från halens och skall även lägga upp de kläderna =) (de bilderna är tagna från halens )





Så nu längtar jag tills kläderna kommer =)

Kläder!!!

Tjosan!

Länge sedan jag bloggat nu men finns dock inte så mkt att blogga om egentligen, händer ju inte så mycket om dagarna :P

Men nu är de ju påsk återigen :P så är hemma i högland och härom dagen så skulle mamma å ja beställa efter lite kläder till mig så vi skicka efter ett par plagg i ellos så jag längtar tills kläderna kommer =)
Ska lägga upp bilder på dom kläder som vi har beställt efter (bilderna är tagna från ellos)


RSS 2.0