Träff med läkare sen röntgen... å sällskap med Emma

Okej tänkte skriva lite om hur de gick idag..

Jag blev uppringd och fick träffa en läkare 14:50 idag så tog på mig tröjan och begav mig till Stenbergska för att träffa läkaren, så när ja väl kom in så berättade jag vad som hade hänt att jag hade varit å ramlat på en isfläck för lite mer än en vecka sedan och att det inte blivit något bättre sen dess. För så fort ja ska lyfta något så skär de till i armen, så han tryckte å vred på handleden å de gjorde så klart ont...

Så fick en remiss på lassarettet, så Emma va så snäll och följde mig dit så jag slapp gå själv, så dom tog 2 röntgen bilder när jag fick komma in på röntgen å sen skulle ja sätta mig i väntsalen och vänta på besked och det jag fick var att jag fick gå hem och så skulle dom prata om nått med den läkare som hade skickat remissen å sen ska ja väl få besked av honom men de får ja se hur länge de blir..

Men blir till att fortsätta att använda bandage som stöd under dagtid och vänta och höra hur de är..


väntan

Sitter just nu och väntar på att dom ska ringa så ja får höra om jag får träffa en läkare angående min handled... de har blivit värre och de kan ja väl egentligen skylla mig själv för att jag jobbade i fredags.. Men jag trodde inte de skulle göra så mycket.. men man märker när man skadat sig hur mycket man använder höger hand egentligen..

Så de är bara att vänta och höra vad de sägs..

Söndag

Okej tänkte slänga in en liten uppdatering var tänkt att de skulle ske redan igår men var så jäkulst trött igår så ja orkade helt enkelt inte.. å idag så är ja någorlunda pigg...

Jobbade i fredags 7-16,30 på röd.. när bemaningen ringde så tänkte ja inte en sekund på handleden utan de kom inte förrän på kvällen men prövade iaf och kan säga att det var inte allt för bra att jobba för igår hade jag hur ont som helst i handleden..

Var tänkt att ja skulle städa igår men de blev inget av de så får försöka med de idag istället...

24/2

Idag ha ja varit med världens bästa Emma :D Men va sjukt hes hon är! Vi spela lite Mario och klarade ut bana 8 ÄNTLIGEN...
Å så ringde ju bemaningen så imorn så är de jobb på schemat 7-16.30..

Jag hoppas ja får jobba mer framöver och får jobba i sommar. Annars blire nog kärvt.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Helgens planer ser ut som så att städa  och röja undan lite.. kanske fixa min kökslampa som inte ha funka på ett tag.. ska nog leka lite elektrisk... Försöka gå ju ;)

Såhär går de när man ha tråkigt





Väntan är evig

Sitter just nu i åsele och väntar på att klockan ska bli halv 3 så jag får sätta mig på bussen till Lycksele... Är något trött på att vänta på bussen men iofs så gå går det ju ändå rätt bra när man har datorn med sig. Så man kan sätta sig vid den mellan varven när de blir alldeles för tråkigt.

Somna då till en stund på busstation i Dorotea å sov väl en halv timme kanske så är lite piggare nu ;)

Men ja vill vara hemma nu! tycker det kan gå mer än 1 direkt buss till Lycksele för hur hög är oddsen att man är nere i Dorotea 06.10 när man bor 5 mil ifrån?..

Presenter


.

Anledningen till varför det inte skrivs i min blogg är för att ja inte har något att skriva om.

Vill byta lägenhet..

Sitter och känner suget att få flytta till en större lägenhet att få flytta till en 2a har bott i min 1a nu i 3 år ända sen jag flyttade till Lycksele och vet snart inte vad jag ska göra av alla saker.. börjar ha alldeles för mycket nu känner ja..
Men det är ju dedär ekonomiska att man ska ha pengar för att kunna betala hyran om ja ska byta lägenhet..

Men drömma kan man ju göra och bli uppfyllda en dag men lär inte bli just nu.. om jag hade jobbat med så kanske det hade funkat men nu när jag bara ströjobbar nåndag ibland per månad så funkar det inte...

Present



Okej inser nu att de kanske syns lite dåligt på bilderna vad de står men iaf från vänster till höger;

  • Grytunderlägg från Jessica
  • Healing ängel från faster och farbror
  • Halsband från kusin
  • Presentkort på Lindex från Emma
De var första omgången av presenterna har öppnat ett paket nu ikväll men bilder på de kommer imorn när jag öppnat paket nr 2 ;)

Hemfärd

Okej nu hade jag tänkt försöka dra en liten snabb sammanfattning eftersom ja inte har bloggat så jätte mycket.

Jag har bara tagit segdagar nu sen ja kom hem från jämtland och igår så umgicks jag lite med Jessica vilket inte händer allt för ofta. Men det tycker jag att det ska bli ändring på.

Jag har vänt på mitt dygn så oerhört mycket de senaste veckorna så de inte är sant! Jag kan lägga mig i bra tid men somnar ändå inte förrän kl 1 på nätterna.. Så imorse bad ja mamma ringa för att kolla så jag hade tagit mig upp så ja inte låg å sov.
Sen så ha dom tidigare lagt bussarna vilket inte stod på internet men de är väl sånt man får ta... Hann ju med bussen iaf i morse...
Sen avskyr jag busstationen i åsele kände mig som en isbit när ja äntligen satt mig på bussen hem till Dorotea, va lika kallt ute som inne!

Så nu när ja kom fram i Dorotea så tog ja mig och gick upp på skolan för att där är det iaf varmt och skönt ;D

Jag hoppas det inte är svinkallt nu när jag är hemma hade tänkt försöka ta mig ut på en skidtur som är 2 år sen sist? Men om de är för kallt så håller jag mig nog inne!

Oliva



Oliva ser små arg ut när ja ska ta kort, tjuvtog kort när jag träffade billa på bussen i söndags.

Bilderna från helgen

Nu ska jag lägga upp några bilder från helgen..











En helg i Hammerdal

Nu så är jag hemma efter en hel helg i Hammerdal hos kusin.

I fredags så hämta Hanna å Tobias mig och vi for hem till henne åt smörgåstårta, fick en fråga om jag ville fara och spela volleyboll och självklart ville jag de har inte spelat på år och dar så kändes kul :) Men höll på att bli överkutad av Tobias 2 ggr :P Så nu är min högra underarm alldeles blå, svullen och öm!

Lördagen så klev vi upp lite sent eller hur man vill se på saken och vi fikade sen for vi och handlade inför middagen på kvällen och jag träffade även Diana och Karin vi var där en stund innan vi begav oss hem till Hanna för att göra oss i ordning inför kvällen..
Kusin hjälpte mig med ögonskuggan och håret för när jag skulle fixa mitt hår så jävlades de bara och jag blev irriterad och gav upp men min älskade kusin räddade upp det :)
Vi begav oss till Diana när vi var klar med allt och fixade och donade med maten, under kvällen blev de lite
-Jag har aldrig
-Singstar
-Fylle yatzi
-Singstar

Innan utgång till puben, där hade jag iaf trevligt tills min kusin gick fram till bandet som spela där och bad dem sjunga "ja må du leva". Jag tycker det är så grymt pinsamt när folk sjunger för en så jag ville bara sjunka genom golvet på puben.
Det blev en massa kort tagande under kvällens gång så kommer lägga upp några av de bilder under lördagen här på bloggen.

Idag så har jag bara tagit det lugnt och suttit på bussen påväg hem till Lycksele, men något nervös jag var när bussen var försenad. Men ja hann med den och Billa satt även på bussen med barnen så surra lite med henne och tjuva ett kort på Olivia :)

11/2

Nu är det inte länge kvar innen jag ska bege mig mot busstationen och hoppa på bussen som går halv 3.. sen är de bara 4 timmar och 45 min bussresa framför... Tro ja ska ta med mig skisserna så jag har något att roa mig med längs vägen.

Ska bli spännande och se vad min kusin har hittat på men kul kommer jag nog att ha :)

Ha en bra helg alla :)

10/2

Kvällen börjar lida mot sitt slut, men har ahft en bra dag och helgen väntar med storm steg :)

Emma å Jesper kom förbi och jag fick ett presentkort på 150 kr på Lindex :) Tack ;D

Jag har nästan packa allt jag kan packa ner... vill inte har för mycket med mig men har iaf bestämt vad jag ska ha på mig när vi ska ut.
Imorn kl 14.30 så tar jag bussen mot Hammerdal.. kommer åka genom vilhelmina men gör inte mig nått :) Får träffa min kusin som är EVIGHETER sen jag träffade!

Kameran ska laddas med ström ska rensa den lite å den kommer få följa med ner, ska dokumentera helgen ;P

Nu ska jag packa handväskan så det är kirrat :)

Bloggandet lär nog inte bli nått förrän på sönda kväll när jag kommer hem igen så ni får hålla ut.. Kanske men bara kanske kan ja slänga in nått under helgen. Datorn lämnar jag nog kvar i lägenheten.

Tårta

Nu har jag bakat min tårta :) Hoppas bara att den är ätbar men den ser god ut :P

Nu är det bara att invänta gästerna som ska hjälpa mig att äta den :P




Birthday!

Idag så är det min födelsedag och jag fyller 20 år...

Känns nästan overkligt och tycker att åren har gått med stormsteg.. men nu är dagen här..

Senare idag så ska jag baka tårta men ska göra några ärenden på stan först innan jag ska göra min tårta..


En dag kvar

Imorn fyller jag år.. jag kan inte tro de men imorn så är det den 10/2 och jag blir 20 år ;D

Tycker att åren har gått fort de senaste åren och tiden har passerat förbi mig.

Idag tog jag tag i städningen, (som jag skulle göra igår) men idag fick jag energi till det så nu ser det inte ut som att någon har släppt en bomb i min lägenhet... Varför kan jag inte vara så skötsam när det gäller lägenheten? Om jag städar oftare så tar det inte lika lång tid för varje gång...

Jag kan inte lova att jag kan bli bättre på det men jag kan lova att jag ska försöka att hålla det renare.

Snart kommer Emma hit och ska sätta i min förlägning igen ;D Som jag har längtat...

8. Min familj





Min familj består av mina föräldrar 55 och 61 år som bor i Högland.

Min syster som är 25 och bor i Vilhelmina

Min bror som är 31 och bor i Östersund

Tvätt och städ dag

Ja idag så kommer jag vara duktig och städa och tvätta.. har tvätt hängandes i tvättstugan å sen när mitt andra tvättpass börja så ska ja ner å tvätta mer.

Kommer bli skinande rent sen när jag är klar...

7. Någon människa jag ser upp till eller fascinerar mig

Nu när jag måste välja någon så är jag nästan 100% säker på att den som jag ser upp till/fascinerar mig är min syster.



Jag och min syster har inte alltid dragit ett jämt strå.. vi bråkade alltid när vi var små men nu när båda har blivit äldre och vuxit upp så kan vi vara kring varandra utan att bråka..

Jag ser upp till min syster och jag ser henne som en väldigt stark person, jag ser vad hon lyckas med, och jag har sett henne kämpa. Du är min förebild <3

I love U<3

Slut

Nu har jag läst ut hela serien på malin på granlunda...  och jag måste säga att jag blev lite besviken när serien tog slut.. ville att de skulle fortsätta men men inget man kan gör något åt... så nu måste jag hitta mig en ny serie som jag kan läsa...

6. Någonting eller någon jag saknar

Jag kan inte bara nämna en sak eller en person som jag saknar.. Det finns flera saker och personer jag saknar...

Men detta är vad jag saknar;












4/2

Seriöst.. jag måste få nån ordning på min sömn.. jag kan lägga mig tidigt men ändå inte somna förrän 3.. Jag ligger å vänder och vrider mig om och om igen.. det måste bli nått slut på men det är lättare sagt än gjort.

Anledningen till att jag fick svårt att sova var för att jag fick ett sms som gjorde mig helt förvirrad.. jag vet inte alls vad jag vill och jag måste ta en rejälfunderare över det.. Vad vill jag egentligen.

Ikväll ska ja nog vara med Emma jag får se men jag tror att de får bli så =) glömma allt för en stund.

5. Min favorit film



Min absoluta favorit film.. Älskar den och den ligger som nr 1 bland filmer hos mig.. om du inte sett den så måste du bara se den man blir inte besviken

4. Något ställe, land jag vill besöka, flytta till

Jag vill besöka dessa ställen;

Bulgarien Sunny Beach



Australien



London





(Bilder tagna från google)

Saknar



Jag saknar dig din lilla knäppis ;)

Du är en fin vän och jag saknar att umgås med dig även om vi inte gjorde direkt mycket. Men saknar att kunna prata med dig..

2/2

Hej alla läsare..

Känns som att jag har kommit igång med bloggandet nu (peppar peppar) kännt mig riktigt effektiv kan ja ju säga.. Dock inte hemma då men...

Skärpning ;P

Sitter iaf hemma hos Emma, mötte henne på stan halv 4 och följde henne hem å hon bjö på middag... nu har vi spela mario en stund och just nu tar vi en paus från just dance.. Jätte roligt spel men träning... känner av i armarna å imorn kom man väl va alldeles lommen i kroppen ;) Sen får jag se vad vi hittar på resten av kvällen, men nått lär vi väl kunna hitta på inte sant Emma?

I love my friends =)

.


Bokad helg

Helgen som kommer är fullbokad så jag vet ju vad jag roar mig med på lörda å sönda.

Lördag så blir de tjejkväll hos Emma ska bli kul =) Å söndag är det jobb som gäller 7-17 Å på sönda så fyller även Jessica år =)

En dag med Marica

Idag så ha Marica varit i Lycksele så jag har varit med henne hela dagen =) Har haft så trevligt tillsammans..

Hennes mormor bjöd på lunch på Duvan å sen har vi gått runt på stan å kolla.. hon skulle leta nå kläder å nått till lilla Nelly men kom med massa annat, å ja hitta ett par nya solglasögon för 10 kr å så köpte ja en ny hårsnodd/brosch efter som de var en hund j*vel som hade bitit sönder min svart ja hade. Så blev en ljus lila istället för fanns ingen svart.

Nu är det en timme sen sötnosen for...

Hoppas vi ses snart igen <3

1/2

Pratar med världens bästa marica =) Å hon ska komma till stan imorn ska bli super duper skoj att träffa henne är så långt mellan gångerna vi ses men är väl så när man bor i 2 olika kommuner...

Igår gicka ja iaf å handla lite å vart förvånad när ja kolla på kvittot å såg hur mycke jag fick för så lite pengar. =)
Fynda även lite på åhlens tur ja hade min check så blev bara 23 kr å betala där ;)

<3

RSS 2.0