trötter

Åh så trött jag är just nu är helt slut på känns som om ja inte har sovit på flera år...

Har jobbat idag och trivs alltid lika bra på jobbet varje dag ja kommer dit, jobbade 7-15 idag så somnade kl 4 näe ja kom hem och sov till kl 19 skönt vare men lika trött är ja för de. Ska hålla mig vaken en stund till innan ja kryper till kojs för kvällen å imorn blir det sovmorgon.

På jobbet är det lugnt, vissa gamlingar är inlagda eller så har de gått bort så man ha fått njuta så länge de vara än fast jag kanske inte borde säga så men till veckan så går det tillbaka som det brukar så nästa gång jag jobbar så är det fler som bor på jobbet.

Åh usch har varit en brand på jobbet idag trodde inte mina öron när mamma sa de när vi prata i telefon men tack å lov så kom ingen till skada! Men det är ju hemskt de är de.

Får man ta med sig hunden in i himlen?

Nu så är Höglandsvägen 16´s lilla skällis borta han vart så gammal å trött 
så han knappt orkade att följa
med på promenad när man skulle ut och gå, han snubblade på sina egna fötter
och han chanserade mycket den sista tiden.
Så nu kommer det att kännas jätte konstigt att komma hem och inte King finns
på gården men man vänjer sig nog
med tiden att det inte finns en hund på gården,
vi som allt har haft hund under hela min uppväxt.



Får man ta hunden med sej in i himlen
Han är snäll och han har vart en riktig vän
Han e klok o fin o skatten e betald
Får man det du speleman då blir jag glad

Sötnosar

Åh vad ja är sugen att skaffa en liten söt krabat.. vill så gärna ha en liten kompis varje dag.. Men just nu i dags läget så har ja inte råd men att få drömma är väl inte förbjudet? ;)

Jag är så sugen på nån av dessa små sötnosar;





OBS alla bilderna är lånad från google

Tisdag

Okej nu så har ja nästan städa klart de enda som jag har kvar att göra är att damsuga och skura men de hinner jag imorn :) Va på dollar i söndags å köpte nå små saker bild på de ska ni få se. Tog även lite bilder överhuvudtaget då så dom ska väl oxå upp.. men även bilder som jag har haft på kameran ett tag...

Pappa i sin gröna hatt Mammas bordsdekoration



Tomte under tall  Titta pippi på taket


Fotografen är framme ;)  Plugghästen ;)


vintern kommer med små steg

Fynden på dollar tomten å hårbanden e mitt, dekorationsstenarna mammas




Städa

Hade tänkt ta tag i lite städning nu ser ut som om någon ska ha släppt en bomb här hemma... Kanske kan ta å lägga ut nå bilder på min lägenhet senare. Who knows ;)

Ska fortsätta plugga sen ikväll oxå så att de blir nått gjort :)

Månda

Just nu så har jag noll inspration va man ska kunna ta sig till... Känns som att man inte umgås med någon nuförtiden varför vet ja inte...

Men Julia fråga om ja ville klä ut mig i helgen är tydligen halloween men jag vet inte än... Å frågan är om man bestämmer sig för att fara vad ska man klä ut sig till??????


Håller på med en överraskning till Ida kommer inte säga vad de är ska hålla henne på sträckbänken ett tag ja är så snäll ja ;)

Ida

Vi må inte ha varit vänner hela vårt liv men det känns som att vi skulle kunna va det. Det finns inget som vi inte vet om varandra, vi berättar allt för varandra vi delar både bra och dåliga saker med varandra. Du är en person som ingen annan, du är speciell och jag är glad att jag har dig som vän. Jag trodde att vi skulle glida isär men det gjorde vi inte om våran vänskap skulle ta slut vet jag inte vem jag skulle kunna vända mig till det är ingen som vet lika mycket som du vet om mig. Du accepterar mina brister och vem jag är. Du behandlar mig inte annorlunda.
Du är en vän för livet <3



Stående av,

Hela vägen.
Här för att hjälpa dig genom din dag.

Håller upp dig,
När du är svag,
Hjälper dig hitta vad det är du söker.

Fångar dina tårar,
När du gråter.
Drar dig genom när tidvattnet är högt.

Bara att vara där,
I vått och torrt,
Allt bara säga, du är min vän.



Hjärtskärande

Åååååh! Det var så hemskt att va på jobbet ikväll... ni skulle bara veta men eftersom jag har tystnadsplikt så får jag ju inte säga vad de är... men en gamling va helt rasande när ja kom med kvällsfika och en annan gamling har så ont så det är smärtsamt att se på när man ska hjälpa den upp från sängen och dylik.
Man får riktigt bita ihop för att själv inte fälla nå tårar det är rent av hjärtskarande, den som bruka va så pigg och glad och nu bara har smärtor =/
Man vill så gärna ta bort smärtan på folk men tyvär så kan man ju inte trolla det hade man verkligen kunnat just nu..

Men nu ska jag googla på lite saker så man får mer kunskap om vad de olika gamlingarna har för problem så man vet hur man skall bära sig år och sen blir det sängen för ska jobba en delad tur imorn....

Familj, vänner...


Ring, Ring!!

Alla har väl känt hur trevligt det är att vakna av att telefonen ringer... man famlar efter mobilen och kollar vem det är. Imorse kl 07:11 så ringde bemanningen och frågade om ja jobba nått i helgen å de gör ja ju eller ja sönda är ju fortfarande osäkert men de ser ja ju när ja kommer :P Men då fråga hon om ja har lust att jobba ikväll och ja de har jag väl jag jobbar 14-21 ändå en rätt bra tid tycker ja :)

Så skulle försöka somna om men insåg att det var ingen mening för ja är för pigg sen skulle ja ju plugga idag men det får ja bara ta nu på morgonskvisten istället... Sen prio nr 1 nu på morgon tror ja är KAFFE!!!! jag är hur trött som helst men får inte sova måste PLUGGA.

Ett brev från posten.

Idag så fick ja ett brev som mamma hade eftersänt och det var från faster, hon skrev och gratta till studenten och sen hade hon skicka 300 kr som ja skulle köpa mig något för. Men jag vet inte vad jag ska hitta på för något... Det är väl något som jag får klura vidare på ;)

.

Ja nu är det snart läggdags för mig, jag är inte trött om kvällarna längre å de ha ja alltid varit förut hur kan det komma sig?
Jag har då ändrat lite på min blogg som ni ser och det sista ja ska göra innan det blir läggdags för min del är att kika på vk har tydligen varit en krock på E12 :S läs det här 

Ja nu blir det sovadags för min del

Godnatt alla

Trött

Idag ha ja varit riktigt trött :P ville helst inte gå till jobbet imorse men draged my butt over there.. känns som att ja skulle behöva 10 kg kaffe för att hålla mig vaken! Men det ska nog gå bra ikväll med jobbar ju bara 4½ timme de ska ja väl klara av?? Blir att kasta sig i sängen direkt när man kommer hem och sova!

Ska inte upp med tuppen imorn för ja jobbar inte förrän kväll SKÖNT! =)


Igår satt ja några timmar med att fixa Sara Erikssons bloggdesign ska fixa till den bättre med det sker en annan dag när ja inte jobbar. Om du vill se resultatet kan du klicka här . 

Näe nu blir de att göra sig klar och pysa till jobbet. Ha en trevlig kväll alla =) 

Onsdag

Ja.. idag vart de väl inte lika mycke gjort som jag hade planerat igår å va kan de bero på? Ska inte ljuga utan de är utav lathet ja inte gör de som ja kanske skulle ha gjort idag.

Its looks like crap här hemma och jag skulle behöva en storstädning mina tankebanor går som att om jag haft en hund kanske jag skulle ha hållt efter lite bättre ? Men ja de tror ja faktiskt att ja skulle ha gjort.
Plugga hade jag tänkt hålla på med idag men de vart inte heller började inte förrän nu ikväll.. shame on me!

Men en sak ja skulle ha gjort länge som ja faktist har gjort idag är att radera massa skit på min dator, köpte ju ett usb minne på Clas Ohlsson (gubbdagis) i måndags så har fört över allt dit så kunde passa på att radera bilder från min dator, har även markerat vissa bilder att de är mina så de bilder ja tycker är bäst och dom har jag sparat då.


 

-

Hemma i Lycksele igen efter att ha varit i umeå på universitetet..

åkte dit på söndakväll för att slippa kliva upp i ottan på månda morgonen, så skulle åka buss själv från lassarettet i umeå till åhlidhems centum och när bussarna inte längre tar pengar så är det kort eller mobilbiljett som gäller, och pengar på mobilen hade ja inte och kortet tog dom inte PINSAMT! men jag hade tur att det var en tjej bakom mig som betalade min biljett så ETT STORT TACK till henne vem hon än nu är.

Möte idag och de gick bra så nu är det bara att invänta samtalet man ska få på freda så nu gäller det att plugga innan nästa kursträff och sen ringa och beställa en ny pin kod till csn om ja inte lyckas hitta åt den gamla så att jag kan få mina pengar.

Design

Håller på att göra om min bloggdesign just nu så när de är klart ska ja skriva igen

Mormorsrutor

Detta har jag roat mig med i veckan mer än att plugga :P har virkat mormorsrutor som ska bli filt/överkast får se vars de slutar med tanke på att jag enbart nästan bara använder småtråd som är kvar så nästan ingen är den andra lik men man ska ju vara lite orginell ;) så jag kan säga utan att ljuga att ingen kommer ha en likadan sånhär som jag :D

 






blablabla.... IDETORKA!

Jahaja nu sitter man framför datorn vet inte vad man skall göra och när man skall blogga så får man idétorka det är väl alltid lika typiskt? Om det skulle hända något om dagarna som man hade kunna skriva om så hade det väl ite varit någon sak men när det inte gör det så är det ju inte så lätt alla gånger eller hur?!

Men sitter iaf i Högland kom hem på sönda kväll och åker imorgon eftermiddag känns som skönare att åka på eftermiddan dels för att jag får sova längre (som alltid är lika uppskattat) men också att jag slipperr vänta först i dorotea i 3h 10 min och sen i åsele nästan 3 timmar (vilket inte alls är roligt)! så då åker jag på eftermiddagen istället för då behöver jag bara vänta ca 20 min i dorro och lite över 1 timme i vilhelmina vilket är helt OKEJ. :)

Åker till ume på sönda eftermiddag för att slippa kliva upp hyalv 5 på månda morgon ska nämligen på universitetet då och ska bo hos Anna :) men kommer bara vara deltagande på träffarna en dag för sen på tisdag ha jag möte och då är det bara att vara tillbaka i Lycksele :P

Känns som att man kommer att ha åkt mycket buss innan allt är som de ska :P

Näe nu ska ja inte tråka ut dig som läser alldeles för myckeet :P

RSS 2.0