Vilhelmina imorn

Ja så som rubriken lyder så ska jag åka till Vilhelmina imorn och träffa världens bästa :) Jag har inte träffat henne på sjukt länge och det kan va jobbigt med tanke på att hon har funnits för mig i 5 år och vi har kunnat umgås varenda dag i 1½ år å då talar jag naturligt vis om Ida =)

Det är säkert ett halvår som vi inte har riktigt träffats och varit med varann länge eller ja när ja va hemma på praktik så va vi ju lite med varann men inte som gamla tider och vi har så sjukt mycket att ta igen, visst har vi pratat i telefon men det är inte alls desamma :)

Så imorn så ska vi äta pizza våran standard kan man väl säga lite :P Å så har jag bestämt att nya kort ska ta på oss korten som jag har är så frukantsvärt dåliga och oseriösa så nu ska det tas lite mer seriösa kort visst ska det väl komma med någon oseriös men så ska de väl va?




 

Världens bästa kompis <3

Sin egen bild av sin drömpartner.

Jag tror att alla människor har sin egen idel bild av sin drömpartner, hur man vill att personens personlighet ska vara den så kallade prins charming. Jag vet att jag har min idealbild av min drömpartner men man vet aldrig om man kommer att träffa denne person eller inte.. om man bara får har kvar bilden i drömmarnas land och drömma sig bort ibland och tänka på hur man vill ha en person.

Jag tror att du som läser detta även har en ideal bild på hur du vill att din blivande partner ska vara vare sig du är en kille eller en tjej. Alla har nog sin egen bild. Även om det är en person man aldrig kommer att träffa.

Jag vill en dag kunna hitta min prins charming men innan den dagen är kommen så kommer man att få pussa många grodor och gå på många spikar innan den gyllene dagen är här den dagen som man har drömt om i flera år. Jag vet att detta kan låta lite klyschigt men det är vad JAG tror och du får kritisera det hur mycket du vill men jag står för vad jag tycker, hur mycket det än kan låta som om jag är uppe i det blå och svävar på några rosa moln men det är väl tillåtet ibland att få drömma sig bort till sin egen värld. Eller?
Men jag kanske inte kommer träffa min prins charming som jag vill att han ska vara men då får det vara så.. bara jag har kvar bilden i mitt huvud och vet att mina drömmar ändå kommer att finnas kvar för all framtid för ingen kan någonsin få ta död på mina drömmar!

Höst

Ja när jag var hemma för typ 3 veckor sen så passade jag på att ta  lite höst bilder när jag var hemma, men har tyvär glömt bort att lägga upp bilderna så nu kommer dem bättre sent än aldrig ;)

     

   

 


Högland one of the most beautiful places on earth =)

Sjuk!!

Ja då har man gått och blivit förkyld då.. men det är väl det som ska ske när det är början av hösten... Men kan då säga att det är inget man ser fram emot att bli...

Har svårt att äta och dricka så kommer väl få leva på soppa dom närmsta dagarn.. Var från början bara väldigt hes och snorig men har blivit värre nu.. Sen så har jag svårt att somna oxå vilket är en stor nackdel det med...

Men måste på jobbet imorn och kolla om hur det var jag hade skrivit upp mig för om det var i helgen så kan jag ju inte jobba men då har dom nog lättare att få ut någon till lörda om det var då jag jobba men jag är inte säker.


Får se hur länge ja är sjuk. Men mest av allt hade jag gärna haft någon som skött om mig men när man inte har det så får man väl klara sig på egen hand, tacka var de väl när man var liten och bodde hemma och man fick uppassning men man förblir ju inte liten längre.. man blir ju äldre med åren ;)

Valet är över

Igår kväll så vart det klart om vilka som kommer styra i ytterligare 4 år till och det blev alliansen igen och Moderaterna... hur kommer det att sluta nu???

Jag hade hoppats på att det skulle bli de rödgröna som skulle sitta nu i 4 år men så blev det inte men man kan väl tycka att det är lite konstigt att partierna på den vänstra sidan att alla deras % räknas ihop man kan väl tycka att det är det parti som får flest röster och mest procent som ska styra men så går det ju inte till nej.


(bild tagen från vk)

Sen att sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen är ju bara förskräckligt.. Jag tycker att de är ett rasistiskt parti och att de inte borde ha blivit invalda.. vad tänker svenska folket med???

SD's ideologi; Sverigedemokraternas viktigaste mål är att minska flykting- och anhöriginvandringen. Partiet vill att den ska minska med 90% redan nästa år, även om det innebär att familjer där återföreningen påbörjats kan inte avslutas i Sverige.
-Det är ingen självklarhet att återföreningen ska ske här i Sverige. Vi tycker att den likagärna kan ske utomlands, säger partieledaren Jimmie Åkersson till DN.

Vadå inget rasisitiskt parti?? Det är väl bra att folk som inte kan bo i sitt hemland kan komma till Sverige eller ett annat land och bo. Jag tycker SD kan ta sig nånstans!

Detta är en del av vad som står på internet vill du läsa resten så gå in på;
http://www.dn.se/nyheter/valet2010/detta-vill-sverigedemokraterna-1.1173571

Jag tycker att det är bra det som alla partiledare från varje parti sa igår under valvakan när det var klart att SD hade fått en plats i riksdagen att ingen av dem skulle sammarbeta med dem varken V, S, MP, FP, KD, C eller M det är bra!


Valvaka

Nu sitter man och ser valvakan på svt1 och en spänning är det. Kommer Sverige att få en ny regering eller kommer den  blåa alliansen sitta i 4 år till? Som jag verkligen inte vill att det ska bli men man kan väl inte alltid få som man vill.

Men om man frågar mig så vill jag att det ska bli en rödgrön regering i år och 4 år framåt...

Men idag så står Sveriges framtid på spel hur kommer detta att gå? Kommer det bli bättre för arbetslösa, sjukskrivna och studerande? Visst få man väl inte glömma bort de äldre och att de ska få en bra vård..

Men jag vill kunna få en bra framtid eftersom jag är halvt arbetslös och halvt studerande.. Jag skäms inte för vilket parti jag har röstat på och de som kanske läser detta och har sett på min profilbild så har jag röstat på de rödgröna jag röstade på vänsterpartiet...
Jag funderar starkt på att gå med i ungvänster också men jag ska läsa in mig lite mer i det och kanske en dag kunna angagera mig politiskt kunna göra min röst hörd och kanske hjälpa andra med att få fram sin röst.

Nu är det väntan som gäller om vilken regering som kommer styra i 4 år fram till nästa val det är en spännande kväll/natt framför och jag ska så gott jag kan kunna hålla mig vaken och kolla vilka det är som vinner

Men som sagt en gång till jag vill ha de rödgröna som styr!

Måndag

Efter en ett par dagar hemma i Högland så är man åter i Lycksele eller de va man väl rättare sagt freda kväll eftersom jag skulle jobba helgen...

Delat på lördag så från morgon fram till förmiddan så va ja på blått men då skulle vi va 4 under kvällen så jag fick vandra över på röd när jag började på kvällen och man känner ovanan när man är van på ett vis och sen ska arbeta på ett annat på den andra sidan, sen så har jag väl inte stenkoll på hur man gör hos de olika gamlingarna på röd sida heller så de känns som man inte är till så stor hjälp??? Jobbade över 30 min men va tusan mer pengar ;) Fler inskolningar ska ja nog begära på rött..
Sönda gick jag heldag och man kände de att hjärnkontoret inte riktigt hade blivit helt återställt sen efter kvällen innan och trött var ja men jobbade bara till 17 sen va de bara att pallra sig på ica efter jobbet och lämna igen filmen som ja hade lånat så att man inte får betala mer :P

Va med Emma igår kväll och umgicks med henne men gud så ovanligt det är att se henne i glasögon men man ska väl vänja sig framgenom nån gång.

Idag hade ja tänkt vara effektiv eller rättare sagt smart :P Kollade min mejl på morgon och såg att jag hade fått mina böcker så gick och lånade dem men det var de jag fick gjort under dagen, rötstningen blev det inget av idag så jag får väl ta de imorn beroende på hur man känner sig om man är lemmen imorn när man vakna eller inte. Va ju och tränade nu ikväll med Jessica och Julia på gymmet så nu kommer man väl kanske igång lite och får se när man kommer igång med löpandet med Emma eftersom hon just nu har varit och gjort illa sig.

Sen börjar jag att fundera på om jag ska göra om min blogg... byta namn och allt dedär om ja orka eller om ja ska ge tusan.. få väl ta å klura lite på de där kanske*?????

Paradiset!

Ja nu sitter jag hemma i Högland hos föräldrarna, åkte hem på sönda kväll dels för att kunna koppla sv lite vila upp mig och för att jag inte varit hemma nästan nått i sommar eftersom man har jobbat i 8 veckor på skytten så jag var hem helgen efter Åsele marknan för då hade jag långledigt å det är över en månad sen. Å nu när man inte behöver sitta i en skolbänk dagarna i ända eftersom jag pluggar distans så kan man åka hem på ett annat vis, så åkte hem under ett par dagar och jag åker tillbaka på freda eftermiddag eftersom jag har en jobbar helg nu i helgen.

Men det kan vara på både gott och ont att åka hem med tanke på att jag nyligen börjat träffa en kille för 2 år sen vi sågs bara några gånger då och sen tappa vi som kontakten men nu har vi tagit upp den igen, vi har börjat att dejta och jag har inte fått träffa han på en vecka snart. Han jobbade helgen och vi sågs bara 5 min på lördagkvällen för han var tvungen att åka tillbaka till jobbet.

Men jag kan tycka att det kan vara skönt att få vara hemma på landet få varva ner och söka nya krafter.

Mamma å jag har varit i bärskog nu i 2 dagar, i måndags så va vi iväg för att leta linbära, blåbär å bränbär men dålig fångst fick vi, jag började direkt undersöka hallonbuskarna men det var mest bara småjörme i buskarna och mamma skulle kolla om hon såg nå blåbär åt me men hon hitta väl som högst 6 blåbär ingen stor vinnst där?! :O så hon tog å plocka nå lingon istället och hittade 2 liter när vi va klar å ja hittade inte mycke hallon där vi var utan de bär ja hittade täckte väl botten på hinken ja hade så när vi kom hem och hade fikat så for ja å kika runt huset och hur de låg till med min bärletning där å när jag hade plockat klart de bär som fanns här hemma så hade jag väl fått ihop en halv hink sammanlagt.

Tisdagen så for vi återigen till bärskog för att leta efter nå lingon men denna gång så sökte vi på ett nytt ställe och där mamma ha brukat plocka förut så fanns det inte ett bär :O men jag hade plockat med mig kameran så ja passade på att ta höstbilder medans ja ändå var i farten så de korten kommer upp i ett annat inlägg. Vi gick för att söka på ett annat ställe men inga bär där heller, så vi passerade en annan plats och fann lingon så vi började plocka på vart vårt vis i högsta hugg och fann ca 3 liter inte illa ;)

Så idag har jag gjort absolut ingenting, suttit ute på altan i solen men datorn och gotta mig i värmen surra lite i telefon å snart är de väl matdags mums :) ska väl ha tage me för å satte mig å skissat lite nu när ja är hemma.. om ja orkar de vill säga men de ska väl inte va så jobbigt? De tar bara lite tid till att få de klart :P

RSS 2.0